Защитаващият титлата си от миналата година Марк Селби се класира

...
Защитаващият титлата си от миналата година Марк Селби се класира
Коментари Харесай

Селби и Тръмп продължават уверено в Гуанджоу

Защитаващият купата си от предходната година Марк Селби се класира за трети кръг на Китайския шампионат, провеждащ се в Гуанджоу.

„ Веселякът от Лестър “ се пребори с конкуренцията на Мартин Гулд и след триумф с 5:2 фрейма продължи напред в конкуренцията. Първата партия отиде на сметката на по-възрастния от двамата англичани, само че Селби записа четири поредни, в това число и халф-сенчъри брейкове от 58, 60 и 79 точки.

Серия от 83 остави в мача Гулд, само че трикратният международен първенец завърши всичко след прелестна поредност от 122 пункта. В спор за място на четвъртфиналите той ще спори с спечелилия от дуела сред Крис Уейклин и локалния любим Ян Бинтао.

Настоящият международен първенец Джъд Тръмп реализира втора поредна победа с 5:0, откакто не даде фрейм на китаеца Юелун Джоу. Единствената по-оспорвана партия бе последната, в която „ Асото в колодата “ още веднъж се оказа на успеха страна. Преди това той си беше обезпечил удобен задатък след серии от 69, 121, 69 и 51.

Неговият противник в трети кръг е явен, откакто Джо Пери надви над първенеца на шампионата с шест червени Стивън Магуайър след 5:3. Напред продължиха още Бари Хоукинс, Курт Мафлин, Лука Бресел и Дейвид Гилбърт. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР