Защитаваме устойчиви позиции, за разлика от някои, които си променят

...
Защитаваме устойчиви позиции, за разлика от някои, които си променят
Коментари Харесай

Нигяр Джафер: Управляващата коалиция се разпада

Защитаваме устойчиви позиции, за разлика от някои, които си трансформират мнението от заран до вечер. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи и зам.-председател на Народното събрание Нигяр Джафер.

Тя отхвърли Движение за права и свободи да са убедили ГЕРБ машинното гласоподаване да остане за парламентарните избори, както настояват от Българска социалистическа партия. Г-жа Нинова не е належащо да вижда зад всяка врата задкулисие. Днес гласувахме с тях за машинното гласоподаване – значи сме с коалиция в Българска социалистическа партия, в случай че последвам линията на госпожа Нинова. Не си променяме тезите и мнението като някои други, по тази причина не виждам драма. По-важното е, че сега ръководещата коалиция се разпада и какво мисли опозицията Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи по този въпрос, какво следва, съобщи Джафер.

Изчакваме дейностите на институциите, уточни тя във връзка хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. Ако страната, институциите, виновните хора са разрешили сходно невиждано приключване на данни, някой би трябвало да носи отговорност. Друг е въпросът каква е отговорността на причинителя и кой стои зад него. Това би трябвало да открият институциите, означи депутатът от Движение за права и свободи.

Смятаме, че би трябвало да се направи мног съществено следствие. Трябва да се разбере каква е задачата – просто да се направи смешна страната или има и други цели. Всякакви версии са вероятни, нищо не е толкоз просто, колкото наподобява, сподели още Нигяр Джафер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР