Защитата на Николай Банев посочи, че изключително популярният Банев нямало

...
Защитата на Николай Банев посочи, че изключително популярният Банев нямало
Коментари Харесай

С ”Биг мама скендъл” направи куц старт делото срещу Баневи

Защитата на Николай Банев уточни, че ”изключително известният ” Банев нямало да се укрие, в случай че бъде пуснат от ареста макар финансовия запас, с който разполага, съобщи ”Нюз.бг ”. Нямало да остави на произвола на ориста родната си майка, брачната половинка и децата. Нямало и да зареже бизнеса си.
Към предприемача се прилагало " унизително отношение ", тъй като не му се разрешавало да се яви в правосъдна зала с костюм и по този начин да изрази почитание към правосъдния състав. Николай Банев имал болести и възрастови промени, продължиха опитите си да ни разплачат дванайсетте юриста на сем. Баневи.

В ареста на ден залагали по 20 клопки за мишки, които на сутринта били цялостни. С мишки. Банев даже желал да донесе през днешния ден един в съда, с цел да показва изискванията, които бил заставен да понася. Мръсотията е страшна, няма топла вода, простена предприемачът.

" Наслушах се на стотици неистини от страна на прокуратурата ", оплака се подсъдимият. Лъжа е и изказванието, че водел първокласен живот. Нямал пристрастеност да обезкостява приватизирани предприятия, твърди праведникът.

Като на значим и стратегически вложител за 50-ия рожден ден персонално министър председателят Б. Борисов му изпратил приветствен адрес. Банев се закани да осъди всички физически лица и институции, които " уронили положителното Му име ".

" Явно ме превъзпитавате да дремя с хлебарки ", опита жанра " черен руски комизъм " Николай Банев. Не можел да си прави физиотерапията в кауша. Прокуратурата го репресирала. Поиска като очевидци да бъдат призовани Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Трайчо Трайков.

Неколцина от пехотното поделение юристи на семейството настояха пред съда Николай Банев да даде изявление на публицистите. Поискаха и Национална агенция за приходите да даде финансови документи, чийто размер се побира в 27 чувала. Особено дейната адвокатка Татяна Дончева упрекна прокуратурата в правосъден произвол.

Изнервеният правосъден състав, осъзнал численото предимство на съперника, извърши тактическо оттегляне, като отсрочи делото, до момента в който бъдат събрани спомагателни доказателства. От чували, папки и клопки (за мишки).

Специализираният съд разгласи, че делото ще бъде възобновено на 20 ноември т. година

Евгения и Николай и Евгения Баневи бяха задържани на 26 октомври 2018 година на летището в Ница въз основа на европейска заповед за арест, издадена от българските управляващи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР