Зашеметяващи резултати за топ дизайнерката МЕГЗ, която вчера публикува първата

...
Зашеметяващи резултати за топ дизайнерката МЕГЗ, която вчера публикува първата
Коментари Харесай

Първата статия на новоизлюпената журналистка Мегз вече има огромен брой четения

Зашеметяващи резултати за топ дизайнерката МЕГЗ, която през вчерашния ден разгласява първата си публикация. Каканашева е твърдо решена да се занимава със публицистика и първата ѝ публикация е към този момент факт. Тя е на тематика “Защо се разделиха Кобрата и Андреа ” и от през вчерашния ден вечерта към този момент има над 37 хиляди четения. Безспорно впечатляващ резултат, с който малко публицисти в страната могат да се похвалят.
Реалити звездата, която за следващ път потвърди, че трансформира всичко, до което се допре в сензация, прави доста тънък паралел сред заинтересоваността към персоналния живот на родните звезди и тоталната индиферентност към фамилните полезности в обществото ни. Това споделя самата МЕГЗ при започване на публикацията си. И би трябвало да се признае материалът, който се базира на абсурда с 16 годишния възпитаник, който се гавреше с учителка в Пловдив е сносно написан.

Каканашева още цитира развода на Гринго и Софка и правосъдната драма за родителските права за детето на фолк певицата Емануела и милионерския правоприемник Митко Динев.
МЕГЗ незабавно получи хвалба в обществените мрежи от редакторите на уеб страницата, където ще написа. Едва ли и в най-смелите си очаквания екипът на медията е очаквал, че първата публикация на неопитната МЕГЗ ще пожъне сходни резултати. Самата Каканашева призна, че постоянно се е подценявала и е получила опцията да написа с помощта на контактите на мъжа до нея. Амбициозното миньонче още добави, че това ще ѝ помогне да натрупа опит – като още веднъж загатна, че на есен ще ни изненада с нещо свое.
Коментарите към публикацията на МЕГЗ бяха на двата полюса. Разгневена читателка изкритикува Каканашева, че заглавието към публикацията ѝ няма общо със самата публикация. Друга читателка пък се възмути, че в писането на МЕГЗ няма нищо забавно и че е там единствено поради мъжа си. Десетки, обаче, бяха коментиралите, които похвалиха Каканашева и споделиха, че с интерес ще четат публикациите ѝ и отсега нататък. Други читатели пък се втурнаха да споделят тъгите си и желаеха МЕГЗ да написа по тематиката.

Какво ще се случи оттук-нататък и ще успее ли Миглена Каканашева в новото си занятие, занапред следва да разберем.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР