Зашеметяващата фигура на Куора от “Трон: Заветът се постига с

...
Зашеметяващата фигура на Куора от “Трон: Заветът се постига с
Коментари Харесай

Оливия Уайлд: Без месо и повече спорт

 Зашеметяващата фигура на Куора от “Трон: Заветът ” се реализира с доста танци, йога и фитнес. Зашеметяващата фигура на Куора от “Трон: Заветът ” се реализира с доста танци, йога и фитнес.
От “аз съм нещо като вегетарианка – не хапвам месо, само че хапвам риба ” синеоката Оливия Уайлд от “Д-р Хаус ” мина към веганството. Този метод на живот е най-подходящият режим за поддържане на тежестта, съгласно нея. Тя споделя: “Слаба съм, тъй като не хапвам месо. Месото нормално върви с гарнитура – композиция, от която се пълнее. ”

Стройната й фигура се дължи освен на веганството. Оливия Уайлд хапва умерено, само че за сметка на това спортува доста. “Предпочитам да прекарам час повече във фитнеса, в сравнение с да се отнемам от храна, ” споделя секси хубавицата, която помним като Куора от “Трон: Заветът ” (2010). Най-важният съвет, който би дала на всяка внимаваща за фигурата си жена, е “пийте доста вода. Водата потиска апетита, само че и усъвършенства метаболизма. ” Тя твърди, че не съблюдава прецизен режим, защото постоянно обядва и вечеря по заведения за хранене и от време на време, изключително през зимата, може да се случи да прекали с калориите. За да компенсира това Оливия върви на фитнес, танци и йога. Харесва Нюйоркското студио Y7, където се практикува хот йога на светлината на свещи и под звуците на хипхоп. Оливия е привилегирована, тъй като познава една от най-хубавите учителки по танци в Ню Йорк. “Зълва ми е известната танцьорка Кристин Судейкис. Тя преподава на няколко места и в петък вечер прави страхотни денс празненства. ”

За закуска обича препечена филийка с авокадо, пикантен червен пипер, зехтин и сол, само че от време на време пие и единствено смути. В смутито поставя банан, бадемово мляко, бадемово масло, спанак или кейл и боровинки. Не й харесват напълно зеленчуковите смутита.

За обяд може и да хапне вегански спагети “Болонезе ”, на вечерята гледа да е по-лека.

Трябва да се означи, че Оливия Уайлд не всеки път се е хранила като птиченце. На млади години е взела участие в надпревари по надяждане. “Веднъж в Австралия изядох 33 палачинки за 20 минути. Напук се заинатих, тъй като ми споделиха, че това съревнование не е за дами. И победих! Конкуренти ми бяха едни великански мъжища, които не можеха да повярват, че съм погълнала такова голямо количество и взеха решение че нещо заблуждавам. По необясними аргументи мъжете си падат по ящни дами. От друга страна пък дамите се впечатляват от дами, които не ядат. ”

Рецепти


Салата „ Нахутена богиня “

 61-salata Продукти:
1 консерва нахут, изцеден и почистен
1/4 червен лук
1 жълта чушка
1 оранжева чушка
1 зелена чушка
2 чаши чери домати, на половинки
2-4 дребни краставички или една огромна
4 стръка целина, нарязана
1/3 чаша маслини каламата
100 грама соево сирене на кубчета
За дресинга:
1/4 чаша студено пресован зехтин
сокът на 2 лимона
2 скилидки чесън, счукан
магданоз, сол и пипер на усет

Вегански спагети „ Болонезе “


 61-spageti-bolonese Продукти:
60 мл. зехтин, 1/2 глава лук, 3 скилидки чесън, счукан, 100 грама печурки нарязани на лентички, 100 гр. натрошено темпе (соев артикул, има го в биомагазините, 100 грама излизат към 2-3 лева.)
60 мл. алено вино, 1 с.л. първокласен маргарин, сол и пипер,
1/2 тиквичка, нарязана
1 патладжан, обелен и нарязан
1 морков, нарязан
1 с.л. нарязан на ситно свеж босилек
1 с.л. нарязан на ситно магданоз
330 гр. доматен сос
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. сушен розмарин
1/4 ч.л. едросмлян пикантен червен пипер

Начин на подготвяне:
Загрявате в огромен тиган зехтина, задушавате леко лука и чесъна, прибавяте гъбите и натрошеното темпе. След минутка добавяте маргарина, аленото вино, сол и пипер на усет. Разбърквате. Идва ред на моркова, патладжана и тиквичките. След 10-ина минути прибавете магданоза, босилека, ригана и розмарина. Нека да покъкри още 5 минути, след което затворете с похлупак и оставете да се задуши още няколко минути. Ако сосът е прекомерно гъст, може да разредите с още алено вино, което обаче би трябвало да поизври на слаб котлон.
Може да сервирате върху паста или върху “спагети ” от нарязани на дълги лентички тиквички.

Примерно на ден меню

Закуска
Малък плод папая с половин чаша соево сирене, 1 с.л. слънчогледови семки и 1 с.л. ленено масло, сок от манго
Обяд
Соево кисело мляко, салата, зеленчукова чорба
Следобедна закуска
Бадеми, боровинки, соево или оризово мляко
Вечеря
Салата и кисело мляко от бадеми
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР