Засега Гери Малкоданска пази в тайна втората си бременност За втора

...
Засега Гери Малкоданска пази в тайна втората си бременност
За втора
Коментари Харесай

Гери Малкоданска и мъжът й са в трепетно очакване на момиченце

Засега Гери Малкоданска пази в загадка втората си бременност
За втора бременност на Гери Малкоданска се заприказва при започване на лятото. Тогава синоптичката изненадващо слезе от екран. До този миг Гергана не е коментирала този слух, най-вероятно от поверие.

Нейната половинка обаче – Алекс Ковачев, не се тормози да приказва по тематиката. Той гостува в предаването „Мармалад“. Там той разкри „голямата фамилна тайна“. Интериорният дизайнер освен удостовери слуховете, че неговата половинка е бременна с второто им дете, само че и показа какъв ще е полът на бебето.

Ковачев сподели, че със синоптичката на Нова тв чакат момиченце. Това ще е тяхното второ общо дете и трето за дизайнера, написа hotnews.bg. Първата бременност на Малкоданска със сина им Лео беше доста тежка. Имаше огромна възможност той да се появи на бял свят още през петия месец.

„На този обзор ми споделиха, че има огромна възможност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лекуване това да не се случи. Имаше глътка пресен въздух и след това – отново. Озовах се в болница, която не напуснах доста дълго време, с цел да стигнем до самото раждане“, описа Малкоданска пред Мон Дьо през 2019-та година за първата си бременност.

„Всичко обвързвано с бременността беше леко на фона на това, което беше по-късно. То е мъчно, тъй като не можеш да направиш нищо. Видях го за напълно малко в нощта, в която се роди. Беше безусловно за секунди, тъй като го взеха незабавно, с цел да го слагат в кувьоз. По-съзнателно го видях няколко часа по-късно. Да видиш детето си в кувьоз – имах възприятието, че някой е взел един звук болежка и я е поставил в сърцето ми“, сподели още тя.
 Гери Малкоданска и Ковачев са в трепетно очакване на момиченце сн. Инстаграм
Гери Малкоданска и Ковачев са в трепетно очакване на момиченце сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР