Зарядни, стойки за безжично зареждане и външни батерии са сред

...
Зарядни, стойки за безжично зареждане и външни батерии са сред
Коментари Харесай

Yettel започва да предлага висококачествените аксесоари на Belkin

Зарядни, стойки за безжично зареждане и външни акумулатори са измежду първите артикули на марката, които се оферират в цялата комерсиална мрежа на оператора, както и онлайн
От този месец Yettel стартира да предлага богатата гама аксесоари на Belkin за всички фенове на високото качество на направа и потребните функционалности. Една от фирмите, водач на пазара за аксесоари, предлага  разнородни решения за зареждане, отбрана, по-добра продуктивност, съгласуваност, аудио, сигурност и домашна автоматизация за необятен набор от потребителска електроника и корпоративна среда.

Продуктите на компанията от Южна Калифорния, въодушевени от планетата и дейните хора, се продават допълнително от 50 страни по света, а Belkin непрекъснато ускорява световното си въздействие, разчитайки на качествата на продуктите си и нововъведенията, които те оферират.
-->
В комерсиалната мрежа на Yettel клиентите в началото ще могат да намерят адаптери за зареждане, зарядни за кола, стойки за зареждане и външни акумулатори. Сред първите забавни артикули, които ще могат да закупят клиентите са:

Външна батерия Belkin BOOST CHARGE 10000 mAh , която може да зарежда до три устройства по едно и също време с общо до 15W. Моделът разполага с 2 USB-A врата и 1 USB-C порт, а LED светлината демонстрира положението на зареждане. Към батерията има включен и 15 см USB-A към USB-C кабел.

Зарядното за кола Belkin BOOST CHARGE 20W, USB-C PD идва с 20W мощ на зареждане, подсилено със система Quick Charge, с цел да става това по-бързо. Компактният модел е съчетаем с всички устройства с кабели USB-С.

Безжичната двойна подложка за зареждане Belkin BOOST CHARGE 15 W , която се предлага в бяло може да ви помогне да зареждате по едно и също време две свои устройства изцяло безжично, единствено като ги поставите върху нея. Стилният външен тип разрешава поставката да се впише отлично във всеки съвременен офис или дом.

Стойка MagSafe Belkin предлага безжично зареждане с до 15W и също се предлага в стилното бяло. Тя комфортно може да зарежда iPhone 12 и последващите модели с 3 в 1 технология, която разрешава зареждане на iPhone, AppleWatch и Аir pods по едно и също време.

Повече информация за аксесоарите Belkin можете да откриете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР