Зърнопроизводителите излизат днес отново на протест. Преди обяд се очаква

...
Зърнопроизводителите излизат днес отново на протест. Преди обяд се очаква
Коментари Харесай

Зърнопроизводители днес отново излизат на протест. Очакват се блокади на ключови пътища

Зърнопроизводителите излизат през днешния ден още веднъж на митинг. Преди обяд се чака те да блокират " Дунав мост 2 " край Видин.

Земеделците упорстват да се спре вносът на украинско зърно.

В сряда представители на Националната асоциация на зърнопроизводителите блокираха с трактори четирите гранични пункта на границата ни със северната ни съседка.

С тях се срещна служебният министър на земеделието, който разяснява, че страната към този момент е правила опити да спре вносът на зърно от Украйна, само че без резултат. Днес следва зърнопроизводителите да се срещнат с президента, където ще търсят разновидности за разрешаването на казуса.

Протест на аграрни производители ще блокира пътен възел Даскалово.  Протестът със земеделска техника ще стартира в градовете Брезник и Радомир, от където в 9.00 часа производителите ще се насочат към центъра на Перник, като по-късно земеделците ще се насочат към пътен възел Даскалово. Протеста е срещу вноса на селскостопанска продукция от Украйна и новият стратегически проект в земеделието и се провежда от сдружението " Обединени аграрни производители ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР