Заредиха се сватби като по поръчка, една след друга. Вчера

...
Заредиха се сватби като по поръчка, една след друга. Вчера
Коментари Харесай

В момента: Скандалният Руди Гела се жени за бременната си служителка Мирела! (МНОГО СНИМКИ от сватбата)

Заредиха се сватби като по поръчка, една след друга. Вчера се венчаха Златка Райкова и Карен Хачатрян, а сега в хотел " Маринела " скандално известният Руди Гела се врича във честност на Мирела Желязкова.

Както знаем, Мирела беше негова подчинена - служителка в спортното министерство, където се заформи и любовната им история. Близки до младоженците разкриха, че Желязкова е бременна с детето на Радостин Василев и може би това ги е предиздвикало да " пришпорят " със сватбата.

От някогашната си жена Нина Петкова, за която беше женен 15 години, Руди Гела има наследник. Името на Василев нашумя най-много около скандалните разкрития за Природен парк, които той изнесе преди време и съгласно мнозина самичък си " подписа смъртната присъда " в политиката.

На венчавката сега са близо 97 души, измежду които някогашни депутати от Има Такъв Народ и всемирски лица. Припомняме, че Руди Гела имаше скандална популярност на сваляч като един от големите кавги, който избухна, бе с журналистката Соня Колтуклиева.

Макар да е много по-възрастна от Василев, тя твърдеше, че той й написа любовни и искрено съблазнителни известия по телефона. Нещо, което той пък отхвърляше до последно.

Е, в този момент към този момент ще надене брачния ярем и да се надяваме, че той ще го спре да лудува.

Източник: Пик

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg