Заради засиления интерес, срокът за участие в Международния фестивал Кино

Заради засиления интерес, срокът за участие в Международния фестивал Кино ...

Срокът за участие в Международния фестивал Кино в длан е удължен до 31-и януари.Заради засиления интерес, срокът за участие в Международния фестивал "Кино в длан" е удължен до 31-и януари. Форумът за късометражни филми, заснети с мобилно устройство - таблет или мобилен телефон, се провежда в Шумен. Това е третото му издание.
Първоначално срокът за предаване на филмите на участниците беше 31 декември. Детелина Палазова - секретар на читалище "Добри Войников" в Шумен, организатор на събитието, припомни условията за участието:Това е фестивал за късометражни филми, подготвени с мобилно устройство. Има жури, което оценява филмите, също се връчва и награда на публиката. Приканвам слушателите да гласуват на фейсбук страницата на фестивала. Там могат да дадат своя глас за определяне на наградата на публиката.
Все още има шанс и за участие във фестивала с авторски филм. Няма ограничение във възрастта на участниците. Само във времетраенето - до 5 мин. Подробности за събитието може да научите в сайта на фестивала. 

Източник: bnr.bg