Заради условията на извънредно положение тази година станалата вече традиционна

...
Заради условията на извънредно положение тази година станалата вече традиционна
Коментари Харесай

Областната панорама на професионалното образование в Стара Загора 2020 ще е виртуална

Заради изискванията на изключително състояние тази година станалата към този момент обичайната Областна гледка на професионалното обучение и кариерното насочване тази година ще се организира в необикновен формат. По самодейност на уредниците -  Община Стара Загора и Регионално ръководство на образованието (РУО), и техните сътрудници от Търговско-промишлената палата, Клуба на работодателя и Центъра за поддръжка за личностно развиване - Кариерно насочване, осмото издание на самодейността ще се организира виртуално. 
Професионалните учебни заведения от региона ще показват специалностите и специалностите, по които ще се прави образованието през образователната 2020/2021 година, с къси видеа. Предприятията и компаниите в района ще вземат участие с видеа, в които показват активността си, главните специалности на работещите във компанията и партньорска професионална гимназия, подготвяща главните фрагменти за нея. Целта е да се помогне на кандидат-гимназистите да създадат осведомен избор на обучение и специалност, съгласуван с търсенето на пазара на труда. 
Видеата на фейсбук страницата „ Виртуална гледка на професионалното обучение и кариерното насочване “  ще се разгласяват на 4 май. Те ще бъдат предоставени и на управленията на учебните заведения в региона, с цел да бъдат публикувани измежду учениците.
Областната гледка на професионалното обучение и кариерното насочване се организира в края на април на огромна повърхност, където кандидат-гимназистите и техните родители се срещат с възпитаници и преподаватели от професионалните учебни заведения и с представители на бизнеса. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР