Заради усложнената епидемиологична обстановка и създали се трансгранични пречки, звездата

...
Заради усложнената епидемиологична обстановка и създали се трансгранични пречки, звездата
Коментари Харесай

Вокалистът на Nazareth заема мястото на Джон Пейн на турнето на Intelligent Music Project

Заради усложнената епидемиологична конюнктура и основали се трансгранични спънки, звездата на ASIA Джон Пейн няма да успее да се причисли към лятното турне на българската супергрупа Intelligent Music Project. Това заяви самият той във видеообръщение посредством фейсбук страницата на групата.

„ За съжалениe COVID-19 удари още веднъж. Това сътвори пред мен доста ограничавания при пътешестване, които не ми разрешават да дойда този път. Наистина се надявах, че ще съумея и чаках с неспокойствие това събитие. Пожелавам на всички, които ще бъдат на турнето, да си изкарат ужасно! Духом ще бъда с всички вас! Отново се оправдавам, само че се надявам, че въпреки всичко ще се забележим в близко бъдеще! ", прецизира Пейн във видеото.

Video: https://fb.watch/4LJ8_NG-EX/

Междувременно още една музикална звезда ще се включи в The Creation Tour - вокалистът на именитата група Nazareth Карл Сентанс

„ Световната конюнктура е непредвидима и основава непредполагаеми спънки. Една такава излезе пред Джон Пейн, който до последно се приготвяше за нашите концерти. Направихме всичко допустимо, с цел да решим казуса, който породи при него, само че за жалост не всеки път нещата зависят от нас. Ние изцяло осъзнаваме организационните опасности, правейки турне с подобен мащаб в толкоз комплицирана конюнктура, само че в това време знаем, че хората имат голяма потребност от хубава музика онлайн, тъй че работим на цялостни обороти за реализирането на идните концерти. Oще един класен реализатор се включи в концертната ни обиколка - вокалистът на Nazareth Карл Сентанс, който работи с нас в последните албуми на Intelligent Music Project ", описа основателят и продуцент на българската супергрупа доктор Милен Врабевски.

Припомняме, че с изключение на новото звездно попълнение Карл Сентанс, в концертната обиколка на Intelligent Music Project ще се включат барабанистът Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и настоящият вокалист на Rainbow Рони Ромеро. Заедно с тях на сцената ще се качат и едни от най-хубавите български музиканти: Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР