Заради разширяването на платената зона за паркиране, започна репатрирането на

...
Заради разширяването на платената зона за паркиране, започна репатрирането на
Коментари Харесай

Започна репатрирането на автомобилите около Националния стадион „Васил Левски”

Заради разширението на платената зона за паркиране, стартира репатрирането на колите, спрели към Националния стадион „ Васил Левски” в столицата. От на следващия ден служащи ще маркират паркоместата, след което ще се слагат колчета, защото е планувано паркингът да стане заплатен.

"Паяци " реалокират колите на паркинга на моста пред стадиона, където е зелена зона, само че няма да бъдат таксувани до края на деня. Това е и времето, в което притежателите на моторни-превозни средства би трябвало да ги реалокират от там, или да заплатят такса.

За момента платена става частта сред стадиона, бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „ Драган Цанков”. Зоната сред стадиона и езерото „ Ариана” в Борисовата градина също ще се трансформира в платена, само че на по-късен стадий.
9
От началото на средващия месец мястото пред стадиона ще се стопанисва от „ Пазари Запад” и Столичната община. Освен колите, търговците на колела и ски аксесоари, които от години продават там, ще би трябвало да заплащат наем на общината.
9 9

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР