Заради община Ракитово остава без банков клон и без обществен

...
Заради община Ракитово остава без банков клон и без обществен
Коментари Харесай

Заради сovid кризата община Ракитово е без банков клон и без обществен транспорт

Заради община Ракитово остава без банков клон и без публичен превоз.
Единствената банка, която обслужва три обитаеми места с общо 15 хиляди население, ще закрие клона си на 20 януари, като повода е усъвършенстване на активността.
 Проф. Жеко Ганев: До 3-4 месеца няма да имаме проблем с COVID-19, а с новите варианти Проф. Жеко Ганев: До 3-4 месеца няма да имаме проблем с COVID-19, а с новите варианти
" Озонът може да унищожи ковид в атмосферата, само че единствено в случай че концентрацията му е висока, а това не е целесъобразно ". Това сподели пред...
Към момента няма опция. Според заместник- кмета Христина Овчарова, в сходна обстановка изпадат и други дребни общини в страната:
" Банката като юридическо лице надлежно не се повлиява от желанията на община Ракитово и на нейните жители, тъй като ние отчитаме като огромна нужда съществуването на клона в Ракитово, защото той обслужва нашите три обитаеми места, включително хора, които са възрастни и обществено слаби, и ще бъдат много затруднени.
В момента заради Covid рецесията нямаме и публичен превоз до град Велинград, който е на 10 километра, тъй че жителите ще бъдат доста затруднени да употребяват банкови услуги.
Доколкото разбирам това е политика на банката - да се затварят всеобщо (клонове) в разнообразни по-малки обитаеми места. И това в община Ракитово не е казус ", уточни заместник- кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР