Заради над половин милион българи са имали затруднения с лечението

...
Заради над половин милион българи са имали затруднения с лечението
Коментари Харесай

Пирогов с кампания за безплатни прегледи за хора с тежки заболявания

Заради над половин милион българи са имали усложнения с лекуването на болесттите си, най-много заради страха да посетят болница. В отговор от „ Пирогов ” оферират безвъзмездни прегледи, показва NOVA.
Кампанията се споделя „ Излез от изолацията ”. Тя е ориентирана към хората, които не престават да отсрочват срещата си със експерт, до момента в който положението им не стартира да изисква неотложна незабавна помощ. Късното идване в болница обаче може да трансформира едно елементарно за преодоляване заболяване в животозастрашаващо, споделят лекарите.
 Проф. Асен Балтов: Ваксинационният проект ще бъде на 100% надвишаващ Проф. Асен Балтов: Ваксинационният проект ще бъде на 100% надвишаващ
Благодарение на сериозните старания на премиера Бойко Борисов, непрекъснатите диалози, ходенето в Европейския съюз и кандидатстването за п...
Още тази събота в медицинския център на „ Пирогов ” ще се организират съвещания с доктор. Кабинетът няма да има никакъв допир с COVID- секторите, обявиха от лечебното заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР