Заради масово пиянство на руски военнопрестъпници на временно окупираните от

...
Заради масово пиянство на руски военнопрестъпници на временно окупираните от
Коментари Харесай

Забраниха алкохола в окупираните от руските орки части на Запорожието заради масово пиянство

Заради всеобщо пиене на съветски военнопрестъпници на краткотрайно окупираните от тях територии на Запорожка област е неразрешена продажбата на алкохол. Това заяви Главното ръководство на разузнаването на МО на Украйна.

Както означават в ГУРМО, персоналният състав на окупаторските съветски подразделения, всеобщо злоупотребяват с алкохолни питиета, което води до голям брой нарушавания на дисциплината.

" Увеличили са се случаите на овакантяване на местата на носене на службата, на появяването (на съветски орки, бел. ред.) на огневи позиции в нетрезво състояниеь нарушавания на разпоредбите за потреблението на оъжието, пътни катастрофи с присъединяване на военнослужещи в нетрезво положение ", оповестяват от ГУРМО.

По данни на украинското военно разузнаване, за решение на обстановката са се намесили управлението на комендатурата на войските от Росгвардията на РФ, както и така нататък " военно-гражданска администрация " на Михайловска община отпред с локалния колаборационист Иван Сушко (който преди войната е бил професионален " Дядо Коледа " и DJ по сватби). Като мярка е въведена възбрана на продажбата на алкохолни питиета (вкл. бира) на съветските бандити.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР