Заради комуникацията си с бизнесмена Пламен Бобоков премиерът Бойко Борисов

...
Заради комуникацията си с бизнесмена Пламен Бобоков премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов на разпит в прокуратурата заради чатовете си с Бобоков


Заради връзката си с предприемача Пламен Бобоков министър председателят Бойко Борисов е свикан от прокуратурата на разпит на следващия ден в качеството му на очевидец.

Също за на следващия ден на разпит е свикан и самият Бобоков, съобщи БНР.

За връзка Борисов -Бобоков медиите научиха от изявление на притежателя на " Приста ойл " по БиТиВи, а не от прокуратурата, както за чатовете с президентския секретар Пламен Узунов и самия държавен глава.Двамата си разменили известия на предишния март поради проблема с либийския танкер " Бадр ", а обръщението на Бобоковкъм Борисов -се видя на екрана, е било: " Добро утро, необут! ".Двамата си уговорили и среща.

Ден по-късно министър - ръководителят удостовери и за SMS-те,и за срещата с думите, заявявайки, че не вижда в това нищо укоримо.

Освен Бойко Борисов, в границите на разследванетоза незаконно съдружие за търговия с въздействие, спецобвинението ще разпитва и депутата Пламен Нунев, който е регионален координатор на ГЕРБ вРусе и Росен Даскалов, някогашен общински началник на ГЕРБ в града. Нунев беше посочен от предприемача Пламен Бобоков като индивида, който назначава прокурори, съдии идиректори на Министерство на вътрешните работи в региона.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР