Заради инцидента ученици скачaт през прозорците. Мнозина се барикадират в

...
Заради инцидента ученици скачaт през прозорците. Мнозина се барикадират в
Коментари Харесай

Ужасът от Казан се повтори! Студент откри огън в руски университет, поне 8 са жертвите /видео/

Заради случая възпитаници скачaт през прозорците. Мнозина се барикадират в класните стаи. В същото време, съгласно студентите най-малко един преподавател след началото на стрелбата е отказал да прекъсне урока и да барикадира входа, даже е упорствал, че ще изпита студентите върху материала, който преподава. Името на учителя не е разкрито.

reports of another school shooting in Russia; this time at Perm State University. Russian agencies say there are casualties.
— Mike Eckel (@Mike_Eckel)

По последна информация при стрелбата са починали осем души, оповестяват от Следствения комитет.

Първоначално се оповестява, че петима души са починали, а още шестима са ранени.

Министерството на здравеопазването споделя, че 19 души са ранени (според 112, 20 са ранени). По непотвърдена информация, наред с други, са ранени и университетските охранители.

Нападателят в университета е арестуван. Първоначално се оповестява, че той е погубен, само че тази информация не е доказана. По време на ареста стрелецът оказва въоръжена опозиция и е ранен. По-късно университетът заяви във ВКонтакте (бел. ред. съветска обществена мрежа), че стрелецът е погубен, само че по-късно известието " изчезна ".

Стрелбата е открита от 18-годишния Тимур Бекмансуров.

Преди стрелбата младежът разгласява в обществените мрежи, че не желае дейностите му да се преглеждат като терористична офанзива и декларира, че не е член на екстремитски организации.

Припомняме ви, че през май месец тази година в Казан 19-годишният Ильназ Галявиев нахлува в гиназия, стреляйки и убивайки десетки деца и учители. От негови изявления в обществените мрежи излиза наяве, че той е твърдял: „ на света не би трябвало да остане жив човек и хората са неточност на вселената “. В последна сметка.

Shooting at Russia's Perm state university by shooter named Timur using shotgun. Shooter is detained
Reports of multiple casualty.
— Enemy Slayer (@EnemySlayer24_7)
???????? According to preliminary data, the shooting was opened by 18-year-old Timur Bekmansurov, now he has barricaded himself in one of the university classrooms.

— The RAGEX - News (@theragex)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР