Заради фундаменталното значение на прозренията му, достойни за второкласник, ще

...
Заради фундаменталното значение на прозренията му, достойни за второкласник, ще
Коментари Харесай

Най-приближеният депутат на Бойко Борисов с прозрения, достойни за второкласник

Заради фундаменталното значение на прозренията му, почтени за второкласник, ще цитираме някои от откритията му:

„ Бъдете сигурни, има и други ефикасни способи за намаляване, като да вземем за пример сформиране на меню с риба и ориз. Открийте детайлите на тази нетипична диета незабавно “, пропагандира депутатът, който очевидно има упоритост да засенчи гуруто на дебелариумите доктор Емилова.

 

„ Важно е да си извършите проучване, може да се окаже, че задържате вода при консумация на домати или нещо друго. Най значимото е да не спирате да се движите “, поучава Даниел, който в Народното събрание е член на две комисии – по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта и на комисията по туризъм, само че в зала още не се е изявил като разгорещен оратор.

 

На базата на персоналния си опит, той твърди, че „ Оризът е възвишен за събаряне на килограми, зърнена просвета, която губи доста калории след готвене, не му слагайте зехтин, а единствено го сварете и след това яжте “. В този „ откривателски “ дух са и останалите му насоки в борбата с наднорменото тегло. Нещо повече – Александров изяснява, че 100 гр. варен ориз обезпечават 135 калории, а 100 гр. недопечен – до 350 калории. Друг е въпросът кой би ял недопечен ориз.

 

Депутатът споделя, че залага на кафявия ориз, а препоръките му във връзка с рибите е да се залага на „ постни “ такива и най-много хек. Като врял и кипял освен в битката на тепиха, а и с килограмите, той поучава да варите ориз и риба и да избягвате продуктите, пласиране в консервирана форма. Съветът му е да варите ориза 30 минути в тенджера под налягане, а най-после да си извършите оризова салата, гарнирана с пресни зеленчуци. Твърди, че резултатите от тази диета ще са видни до 1-2 седмици.

 

Напътствията на младата вяра на ГЕРБ приключват с изключителното просветление, че уравновесеното хранене е от значително значение. Поради тази причина потреблението главно на ориз и риба не се предлага в дълготраен проект.

Това е, който схванал – схванал!

 

След тези прозрения на младия политик евентуално се сещате за изказванието, че „ Всеки готвач е кадърен да ръководи страната! “. Едни настояват, че тези думи са на Ленин, а други ги приписват на Троцки. Без значение кой е създателят, факт е, че в България се прави по този начин от години с тази разлика, че залагаме на по-героични професии…

 

Ако пък не се сещате кой тъкмо е Даниел Александров, включете си тв приемника. В последно време щом пред камерите в Народното събрание застане Бойко Борисов, единствено на сантиметри от него е и Александров – брюнет с присъща външност на състезател, мощен врат, изваян с упорити тренировки, кротко лице вид „ Иванушка Глупака “, увенчано с бретонче. Въобще – един „ готвач, кадърен да ръководи “, както са споделили класиците.

 

Истината е, че той влезе в Народно събрание напряко с шут. Дори за по-сигурно е бил подложен в две листи. В Кюстендил се подрежда на второ място, незабавно след ексвътрешния министър Христо Терзийски. В 23-ти регион в София е пети след проф. Асен Балтов, а билбордове с лика му красят няколко столични булеварда.

 

Макар в родния си край Александров да не съумява да събере нужните гласове, в София професорът великодушно се отхвърля и дава път към Народно събрание на някогашния първенец по битка. Прави усещане, че на страницата му в Народното събрание графите „ обучение и езици “ стоят празни. Според осведомени щастието му се усмихнало, защото ритал мачлета с партийния водач Борисов. В ГЕРБ към този момент го оглеждали за кмет на Дупница за изборите наесен.

Колко му е да ги завоюва, та нали самият Борисов преди време се похвали: „ Магаре да бях вързал за народен представител, щяха да го изберат! “.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР