Заради фалшификации в списъци, съдът ме върна в Националния съвет

...
Заради фалшификации в списъци, съдът ме върна в Националния съвет
Коментари Харесай

Кирил Добрев за Корнелия Нинова: Няма да позволя да ме ръководят лузъри

" Заради фалшификации в описи, съдът ме върна в Националния съвет на Българска социалистическа партия. Присъствах, само че ме ограничиха единствено като жител, без опция да гласоподавам. Единственото нещо, което му остава на човек освен това състояние, е да подаде тъжба в полицията и прокуратурата. Това съобщи Кирил Добрев пред публицисти. 

Става въпрос за случай от съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия, извършено на 28 август. Образувана е прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев, който беше изключен от партията, само че през юли Върховният касационен съд го възвърне като член на Националния съвет. Той жали, че не бил позволен на съответното съвещание, само че съгласно Корнелия Нинова е бил там и е направил няколко изявления.

" Г-жа Нинова да изясни по какъв начин единствено за една година загуби 800 000 гласа. Да изясни и за какво избра за ръководител на предизборния щаб човек, който ни занули във Варна. " Няма да разреша мен да ме управляват неудачници ", продължи Добрев.

" Страшно скърбя, че това управление, тази шепа от мекотели, доведоха до такава степен нещата да се разправяме в съда ", сподели още Добрев и попита какъв общественик може да си, " когато фалшифицираш описи ", с цел да може да бъде изключен.

" Да излезе госпожа Нинова и да каже какви са икономическите обвързаности на опозиции, тъй като аз мога да кажа какви са на ръководещите. Да излезе и да каже с ясни числа стопански обвързаности на някой ", акцентира Добрев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР