Заради епидемията от пневмония, предизвикана от нов коронавирус, много китайци

...
Заради епидемията от пневмония, предизвикана от нов коронавирус, много китайци
Коментари Харесай

Все повече чуждестранни храни навлизат на китайския пазар

Заради епидемията от пневмония, провокирана от нов ковид, доста китайци се отхвърлиха от проектите си да се приберат по родните краища. Въпреки че тази година няма да съумеят да се насладят на типичните за родното им място деликатеси, те могат да опитат вкусни храни от целия свят, предава " Радио Китай ".

В момента от ден на ден задгранични храни се внасят в Китай, а на обичайна софра за Китайската нова година навлизат повече интернационалните детайли, с което Китай дава по-широки пазарни благоприятни условия за света.

Като най-голямата вносителка на аграрни артикули в света, делът на Китай заема 10% от общия размер за света. През последните две години, посредством платформата на Международното ревю за импорт доста качествени задгранични артикули стъпиха на китайския пазар.

Едновременно с това, Китай вкара серия ограничения за стимулиране на вноса, като намаление на вносните мита, огромно понижаване на времето за освобождение от митница и други Данните на Министерството на търговията демонстрират, че през предходната година, вносът на потребителски артикули е повишен с 19%, измежду тях морските блага регистрират растеж от 37,6%. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР