Заради бързото разпространение на варианта Омикрон в Словения от днес

...
Заради бързото разпространение на варианта Омикрон в Словения от днес
Коментари Харесай

Словения съкрати карантината от 10 на 7 дни

Заради бързото разпространяване на разновидността Омикрон в Словения от през днешния ден се понижава десетдневната карантина на инфектираните, които към този момент ще могат да се върнат на работа след седем дни и негативен PCR тест.

През миналото денонощие три четвърти от направените проби са били положителни, вследствие на което са регистрирани нови 8 396 случая на ковид.
След гибелта на 20-годишна жена: В Словения се отхвърлят от имунизацията на " Янсен "
Министърът на опазването на здравето на Словения Янез Поклукар разгласи цялостното прекъсване на използването на векторната ваксина на JohnsonJo...
Прочети повече
Броят на новозаразените е по-малък от предходния ден, само че е с 60% повече от преди седмица, заяви организация Хина.

Правителството реши да понижи периода на изолацията, с цел да предотврати колапс с дефицита на личен състав в значителните действия, както и на цялата стопанска система, поради нараствания брой на хората под карантина.

Осем % от всички чиновници в комерсиалния бранш в страната са инфектирани или отсъстват от работа поради рискови контакти.

Правителството отхвърли предлагането на бизнеса за понижаване времето на изолираност на пет дни и предложи фирмите да затегнат контрола в работната среда, с цел да не се усилва броят на инфектираните.
10% от депутатите са карантинирани - вижте кои са те
В началото на работата на Народното събрание на 19 януари стана ясно, че цели 22 депутати са под карантина и не участват в пленарната...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР