Заради антируските санкции и рязък скок в цените на енергията,

...
Заради антируските санкции и рязък скок в цените на енергията,
Коментари Харесай

Focus Online: Германците бързо обедняват поради нарастващите цени на енергията

Заради антируските наказания и внезапен скок в цените на силата, жителите на Германия от ден на ден се сблъскват с финансови усложнения, считат немски анализатори. Според тях цената на въглищата и дървата за огрев бият всевъзможни върхове, а инфлацията е надхвърлила границата, достигната преди 40 години.

Според информацията, в страната бързо се повишават въглищата и дървата за огрев. Например, сега фирмите се борят с нарастване на цените от общо над 25 %.

„ В съпоставяне с миналата година разноските за сила за стопанската система са се повишили с съвсем 70 %, цените на суровините като руда, дървесина, тор и пшеница са се повишили с повече от 20 % “, се споделя в аналитична публикация в немското издание „ Фокус “.

Поради високите цени на силата инфлацията в страната възлиза на 7,3%, което е исторически най-много за последните 40 години. Въпреки ограниченията за поддръжка, които немското държавно управление се пробва да вкара за жителите, анализаторите са сигурни, че това е „ капка в морето “.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР