Запознайте се с Арина и Френдт.The Voxel Agents анонсираха тази

...
Запознайте се с Арина и Френдт.The Voxel Agents анонсираха тази
Коментари Харесай

The Gardens Between излиза в края на септември

Запознайте се с Арина и Френдт.
The Voxel Agents анонсираха тази седмица датата на излизане на причудливата дребна игра The Gardens Between, представяйки дружно с анонса на и дебютното видео към играта. Играта беше разкрита от нейните основатели напролет на предходната година.

Играещите The Gardens Between ще би трябвало да се оправят с редица загадки чрез механика, позволяваща операцията на времето, по фасон на Braid, прецизират от OnlySP, които предават новината. С разгръщането на историята, вие ще може да изследвате детството на двамата герои и най-хубави другари – Арина и Френдт.

Дизайнът на равнищата е построен по любопитен метод – с движимости от общото детство на двамата другари, а решенията на загадките – от същото това минало, което сте видели. Така да вземем за пример, както виждаме в една от сцените, показани ни във видеото, двамата герои вървят по мост, който е VHS касета, която те съумяват да изкарат от голям видеоплейър.

Създателите на The Gardens Between споделят в анонса си, че играещите ще получат опцията да разкриват обекти и обстановки от основите на другарството сред Арина и Френдт, да „съпреживеят прочувственото пътешестване към тяхното минало, да се радват на спомените, които двамата са основали и схванат какво ще последва накрая“.

The Gardens Between излиза за конзоли и PC на 20-ти идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР