Запознати издават, че красивата блондинка едва се съвзела след раздялата,

...
Запознати издават, че красивата блондинка едва се съвзела след раздялата,
Коментари Харесай

Депресия, липса на пари и ангажименти вкараха Саня във Фермата

Запознати издават, че красивата русокоска едвам се съвзела след раздялата, тъй като останала освен без сътрудник в персонален проект, само че и кариерата й тръгнала надолу. Мнозина смятат, че Саня съумя да се наложи като актриса с помощта на някогашния си брачен партньор, който е режисьор на всички филм с нейно присъединяване. След развода миловидната красавица остана без работни задължения и това в допълнение я сринало. Критиците са на мнение, че Борисова има много противоречиви актьорски качества и съгласно тях единствената причина да й дават функции била обвързвана с авторитетното семейство на Ники.
Раздялата се отразила извънредно тежко на русокоската, която месеци наред търсела себе си и се чудела по кой път да поеме оттук нататък. Когато получила покана да се включи в риалити шоуто „ Фермата”, тя се съгласила, без доста да му мисли. „ Грабна ме това, че целият екип влага доста сърце в плана. Аз обичам да работя с такива хора”, разяснява Саня. Разбира се, хонорарът, който получила, затвърдил решението й, а и концепцията да се изявява в народен ефир доста й допаднала, написа " Уикенд ".

Спекулациите за разлъката сред Борисова и Илиев започнаха след нейна обява в обществената мрежа, която гласеше: „ Когато те прострелят в сърцето, само че имаш силата да продължиш”. В началото някогашните съпрузи отказваха да разясняват обществено развода си, само че след това леко открехнаха завесата над персоналния си живот. „ Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и персоналния живот, когато работите дружно. Това от време на време основава проблеми. Не знам по кое време е почнало началото на края”, разяснява Ники. Той пожела на Саня да е щастлива, само че бе безапелационен, че няма по какъв начин да продължат житейския си път дружно. Клюките го свързваха с колежката му Даяна Ханджиева, но те не бяха публично доказани. Борисова пък към момента не се е показвала с различен с мъж и по всяка възможност към този момент не се усеща подготвена да се впусне в нови любовни връзки.

„ Продължавам да имам вяра в любовта. Тя не е отговорна за човешкото безволие. Разбрах, че няма нищо несъмнено, че не трябва да имаш повече доверие на различен човек, в сравнение с себе си. Да се поверявам повече на чувствата си, на интуицията. И също по този начин по-често да смъквам розовите си очила и да виждам действителността, колкото и да не ми е приятно”, показа участничката във „ Фермата” след развода и по този метод се опита да засегне някогашния си.
Запознати издават, че повода за краха на брака им се крие най-много във обстоятелството, че за 10 години взаимен живот Саня по този начин и не съумяла да зачене. Първоначално актрисата въобще не желала да забременява, а когато почнали опитите за дете, не се получило. Роля в развода изиграла и майката на Ники – известната дерматоложка доктор Мирослава Кадурина, която от много време недолюбвала снаха си и подстрекавала сина си да я зареже.

Хора от обкръжението до Саня настояват, че колкото и нежна да наподобява външно, тя имала съдбоносен и мощен темперамент, който й оказал помощ да преодолее депресията. Семейството й също я подкрепило. По-малката й сестра Ирена, която от години живее в Дубай и се изявява като модел, хванала първия аероплан за България, с цел да бъде до кака си в сложните моменти. После пък на собствен ред я поканила на посетители и двете изживели доста приятни страсти дружно. Актрисата признава, че шокът от раздялата с някогашния дълго я държал, само че любовта на околните й я избавила от изпадането в дълбока меланхолия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР