Започват дейности по подготовката на инфраструктурата в курорта Слънчев бряг

...
Започват дейности по подготовката на инфраструктурата в курорта Слънчев бряг
Коментари Харесай

Започва подготовката на инфраструктурата в курорта Слънчев бряг за летния туристически сезон

Започват действия по подготовката на инфраструктурата в курорта " Слънчев бряг " за летния туристически сезон. От през днешния ден ще има озеленяване на площи в над 40 местоположения, слагане на нови пейки и замяна на уличното осветяване. Това оповестиха от акционерното сдружение " Слънчев бряг ", стопанисващо комплекса.

Въпреки компликациите към началото на този сезон, ще подготвим инфраструктурата по най-хубавия вероятен метод, съобщи Златко Димитров, изпълнителен шеф на сдружението. Той сподели, че е построена локалната канализация с подземни резервоари, които ще събират водата при превалявания от улица " Първа ", крайбрежната алея, от улиците в зона " Изток ". Димитров съобщи, че " Слънчев бряг " няма построена дъждовна канализация и по тази причина се търсят местни решения за местата, където обичайно се получават проблеми при значителни дъждове.

Във връзка с превъзмогването на рецесията, породена от пандемията от COVID-19, от управлението на сдружението оповестиха, че всички цени за прилагане на инфраструктурата и услугите в " Слънчев бряг " за този сезон ще бъдат понижени с до 50 на 100. Облекченията обгръщат съвсем всички сфери, управлявани от сдружението, като цени за стоянка на таксиметрови коли, цени за коли, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарно право, паркиране и други До 1 юли паркирането в комплекса ще бъде гратис.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР