Започващата година изглежда доста безветрена, почти всички анализатори смятат, че

...
Започващата година изглежда доста безветрена, почти всички анализатори смятат, че
Коментари Харесай

Социолог: Когато правителството изглежда спокойно, обикновено нещо се случва под повърхността

Започващата година наподобява много безветрена, съвсем всички анализатори считат, че държавното управление ще премине сполучливо през нея, ще си приключи мандата, предвид на резултатите от изборите през предходната година. Когато обаче нещо наподобява прекомерно умерено, нормално нещо се случва под повърхността, съобщи социологът Кънчо Стойчев по Българска национална телевизия.
Във външнополитически проект към този момент не става дума единствено за икономическа рецесия, а и за рискова военна ескалация в района към нас. Във вътрешен проект главните разграничителни линии ще са свързани с това ще може ли Българска социалистическа партия да бъде сполучлива опция на ГЕРБ. ГЕРБ минаха мярката на централизиране на властта и въпросът е ще съумеят ли да се върнат малко обратно в това отношение, разяснява Стойчев.
Относно претенции от Българска социалистическа партия избор на съмнение против държавното управление поради неуспех в бранш околна среда и води той обасни: Политическата отговорност би трябвало да бъде поета. От способността на държавното управление да реши бързо този въпрос зависи и заемът на доверие. В момента България е на най-ниската долна точка от последните 10 години. Имахме сушава година, когато не оказа помощ за компенсиране на някои размери, тази година най-вероятно сушата ще продължи. Това са неизбежни климатични фактори, само че не те главните виновници за рецесията, а безотговорното ръководство на бранша.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР