Започва сблъсък на фантазията с действителността, ще продължи до нови

...
Започва сблъсък на фантазията с действителността, ще продължи до нови
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: С всеки изминал ден партиите, които са на второ, трето и четвърто място разбират, че не са на първо


Започва конфликт на фантазията с действителността, ще продължи до нови избори.

" Изборният кодекс е една от разграничителните линии в Народното събрание и тя е по това, че има генерално некомпетентни оферти и даже рискови за самата народна власт ", съобщи Тома Биков пред.

Според него изборното законодателство, в което има фундаментални промени, е гледано за една нощ с най-малък период сред първо и второ четене, което значи, че се цели доста бърза и радикална смяна на целия Изборен кодекс.

По думите му се слага под риск въобще протичането на естествени избори след към два месеца.

" С всеки минал ден партиите, които са на второ, трето и четвърто място схващат, че не са на първо. Уж бяха спечелили, само че не могат да създадат държавно управление, не могат да проведат съвещание на Народното събрание. Започва конфликт на фантазията с действителността, той ще продължи известно време, до момента в който се проведат нови избори ", съобщи Тома Биков в коридорите на Народното събрание.

" Третото завъртане има съответен период и той е една седмица. Ако президентът мисли за страната и за хората, час по-скоро би трябвало да даде третия мандат, с цел да може оптимално скоро да имаме държавно управление ", уточни той.

" Надявам се, че след едни последващи избори всички политически сили ще осъзнаят грешката си, че горенето на мостове и прекомерно огромните заклинания водят до невъзможност ", уточни депутатът от ГЕРБ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР