Започва процесът срещу дядото на детето, което беше взето насинено

...
Започва процесът срещу дядото на детето, което беше взето насинено
Коментари Харесай

Съдят дядо, обвинен, че нападнал и заплашил с убийство учителката на внука си

Започва процесът против дядото на детето, което беше взето насинено от детска градина „ Пролет “ в Панагюрище на 5 септември м.г. Подсъдимият Красимир Налбантов е упрекнат, че е нападнал обвинената в побой учителка Павлина Ерова и се е заканил да я убие. Първото съвещание по делото е от 9.30 ч.
 

Инцидентът стана скандално прочут, откакто бащата на момченцето - Георги Налбантов, разгласява в обществените мрежи фотоси на грубо насинения си наследник. Последваха взаимни обвинявания. Близки на момченцето бяха уверени, че побоят е нанесен от Павлина Ерова. Тя пък описа, че не е докосвала детето, а при опит да даде пояснения за случилото се е ударена и застрашена с ликвидиране от дядо му.
 

Бяха заведени и две правосъдни каузи. Едното - по цивилен иск от майката на дребния Краси - Грета Радивчева, против учителката, беше прекъснато още след първото си съвещание в края на март. Причината - не се явиха нито ищцата, нито неин юрист, без уважителни аргументи.
 
Второто е за закононарушение от общ темперамент, по импортиран от Районната прокуратура обвинителен акт. Павлина Ерова е конституирана като частен обвинител и цивилен просител.
 

Междувременно се разбра, че тя е напуснала работа по свое предпочитание и чака момента, когато ще има право да се пенсионира - през май навършва изискваната по закон възраст.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР