започва процедура по третия етап на за кандидатстване на работодатели

...
започва процедура по третия етап на за кандидатстване на работодатели
Коментари Харесай

Започва кандидатстването по третия етап на мярката 60 на 40

започва процедура по третия стадий на за кандидатстване на работодатели за погашение на средствата за опазване на заетостта на служащи и чиновници след интервала на изключителното състояние, съобщи БНР.
Регламентираната поддръжка за новия стадий е още веднъж в размер на 60% от осигурителния приход на служащите и чиновниците, само че към този момент за месец август и ще се дава за интервал до 3 месеца, считано от 1-ви октомври до 31-ви декември 2020 година, показват от организацията.
Информация за работодателите, процедура за кандидатстване, съдържаща изискванията, условията, реда и метода за кандидатстване, са оповестени на електронния уебсайт на Агенцията по заетостта, в рубриката „ Финансови тласъци за опазване на заетостта ”. Работодателите, получили средства в предходните месеци, ще могат на този стадий на мярката да се възползват от някои административни облекчения, като да вземем за пример скъсен пример на заявление и понижен пакет приложения към него.
 КРИБ: Предложихме мярката 60/40 да работи до 31 юни следващата година КРИБ: Предложихме мярката 60/40 да работи до 31 юни следващата година
" Миналата седмица предложихме на обществения министър мярката 60/40 да работи до 31 юни следващата година, защото тогава чакаме началото на н...
При този трети стадий от поддръжката по мярката 60 на 40, според настоящите нормативни документи, заявката и документите за погашение на средства по реда на Постановлението следва да се подават към Дирекция „ Бюро по труда ”, обслужваща територията по мястото на работа на служащите и чиновниците, без значение от метода на подаването им.
В случай на повече обекти в разнообразни обитаеми места, работодателите могат да подадат едно общо заявление за служащите и служителитe от всички обекти в една, на чиято територия се намира най-малко един обект на работа.
Препоръчително е, работодатели, които реализират активност на обекти на територията на Столична община и отвън нея, да подават документи за кандидатстване в Дирекция „ Бюро по труда ”, която обслужва територията на обекта или обектите отвън София, показват от Агенцията по заетостта.
Документите могат да се подават по електронен път посредством Системата за несъмнено електронно връчване (ССЕВ) или посредством лицензиран пощенски оператор, както и на място в съответната Дирекция „ Бюро по труда ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР