Започва понижаване на температурите през новата седмица. През нощта започналите

...
Започва понижаване на температурите през новата седмица. През нощта започналите
Коментари Харесай

Новата седмицата носи захлаждане и дъжд

Започва намаление на температурите през новата седмица. През нощта почналите от югозапад превалявания бързо ще обзет по-голямата част от страната. В Източна България ще продължи да духа сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 6 и 11 градуса. През деня на доста места ще продължи да превалява дъжд, като обилни ще бъдат преваляванията в югозападната половина на страната, където тук-там ще има и гръмотевици. Максималните температури ще бъдат сред 12 и 20 градуса.

В по-късните часове в понеделник, с понижаването на температурите, дъждът ще минава в влажен сняг. През нощта ще побелее поредно в Западна България, някои централни региони в Дунавската низина и в Североизточна България във вторник сутринта.

В Пловдив на следващия ден градусите ще варират от 4 до 16 градуса, ще има променлива област, не се чакат превалявания.

Във вторник преваляванията от запад на изток бързо ще стопират, само че ще остане студено и изключително прохладно. Температурите в светлата част на деня - от 1-2 градуса на запад до към 9-10 на изток.

Около средата на седмицата, в първите дни на декември, превалявания не се чакат. Слънцето ще се демонстрира, само че ще е прохладно. Дневните температури ще се покачат до към 15-16 градуса в някои региони на Дунавската низина. Към края на идната седмица се чака ново захлаждане с превалявания от дъжд и сняг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР