Започва осмото издание на изключителното по рода си специализирано изложение

...
Започва осмото издание на изключителното по рода си специализирано изложение
Коментари Харесай

Индустрия на бързи обороти на MachTech&InnoTech Expo от 26 до 29 март в Интер Експо Център

Започва осмото издание на изключителното по рода си профилирано ревю за машини и технологии в металообработката MachTech&InnoTech Еxpo, проведено от Интер Експо Център.

Форумът ще бъде открит на 26 март от 11 часа от заместник-министъра на стопанската система Александър Манолев и шефа на изложбения комплекс Ивайло Иванов. За последните три години ревюто регистрира 40% растеж на площите и изложителите, с което се трансформира в едно от основните събития за промишлеността.

Роботи, автоматизирани машини и софтуерни приложения в деяние чакат посетителите в Интер Експо Център. Технологични артикули от най-ново потомство и новаторски решения на над 150 водещи международни компании в бранша като Mazak, Kawasaki, Trumpf, Fanuc, Kuka, Yaskawa ще бъдат презентирани посредством техните български и районни представителства. Освен изложители от нашата страна, ще вземат участие и компании от Полша, Унгария, Китай, Италия, Турция, Швеция, Румъния, Израел, а особено групово присъединяване ще имат и водещи компании от Австрия. Благодарение на Българската търговско-промишлена палата, на 27 март делегация от немски компании ще посети MachTech&InnoTech Expo. По традиция, като допълнение към богатия профил на ревюто, на 28 март ще бъдат извършени и двустранни бизнес срещи (B2B MatchMaking) сред български и задгранични компании.В рамките на този ден бизнесът ще дискутира най-важните провокации пред Индустрия 4.0.

Пълна автоматизация на процесите, по-ниски експлоатационни и енергийни разноски и засиленоекологично произвеждане са измежду задачите на „ новата “ промишленост. Ето за какво на ревюто ще бъдат показани ново потомство роботи и роботи втора употреба в деяние, както и колаборативни машини с изключителни характерности. Най-малкият в света лазер ще потвърди, че обработката и на изключително фините елементи в производството е елементарно допустима. Умни машини и профилирани софтуерни приложения, които наблюдават целия развой на произвеждане, ще бъдат показани като дейно решение за офиса и склада. Ще бъде проследена и наклонността за развиване на промишлеността в посока към съвременни машини и артикули, почистващи всичко до най-малкия подробност.

На 27 март, за първи път в историята на ревюто, ще се организира Sofia Industrial 3D Printing forum, чиято цел е да потвърди с на практика проблеми и демонстрации, че потреблението на този вид принтиране като добавъчно производсто в интдустрията понижава времето за работа и материалните боклуци. Форумът ще разшири визиите на експертите за изгодите от 3D печата като революционна технология, която дава старт на новаторски планове и основава нови бизнес модели.

„ Интелигентна i-smart фабрика “ и „ Запознай се с твоя нов сътрудник - робота “ са измежду другите основни събития на форума.

В богатата съпътстваща стратегия в дните на ревюто фирмите ще срещнат посетителите с особеностите на микроклетъчната технология за олекотен LSR при инжекционни процеси, Кюри технологията за загряване при поялниците, образован робот за спояване, както и характерни приложения на лазерното и точковото маркиране.

Други фирмени презентации ще наблегнат на технологиите за по-чиста промишленост. Сред тематиките са техническа непорочност при индустриалното миене на части и елементи, качество на въздуха, отбрана на здравето и чиста работна атмосфера при електронната и лазерната индустрия.

Специално внимание ще се отдели още на въпросите за цифровизация и адитивни технологии от 3D Systems за Индустрия 4.0, намаляване на индустриалните разноски посредством енергийна успеваемост и технологии за мониторинг на производството и трансфер на индустриални данни.

Не пропускайте най-новото от света на промишлеността от 26 до 29 март в Интер Експо Център.



Пълната стратегия на ревюто може да видите ТУК.

Повече за новостите на МachTech&InnoTech Expo 2018 ТУК.

Паралелно, от 27 до 29 март, ще се организира Вода София - единственото в България ревю за водния бранш.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР