Започналите събития през 2020 г. началото на края“ ли са?

...
Започналите събития през 2020 г. началото на края“ ли са?
Коментари Харесай

Започналите събития през 2020 г. „началото на края“ ли са?

Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са? …В продължение на хиляди години хората са вярвали, че един ден светът ще бъде погубен вследствие на световен прелом.Най-често се показват пожари, наводнения, трусове, а през последните десетилетия към тях се прибавят рухване на астероид и нуклеарна война.По-долу Ви представяме някои от най-известните прогнози …Апокалипсисът на маите
Цивилизацията на маите, зародила преди към 4 хиляди години, е строила пирамиди, познавала е доста добре математиката и астрономията, основала е комплицирани календари за дълги интервали от време.

 1 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
Според някои дешифратори, един от календарите на маите приключва с много ясна дата – 21 декември 2012 година Стотици хиляди хора, в случай че не и милиони, по отношение на това, през 2012 година чакат Края на света и са в положение на боязън и нервност. Излизат доста книги и телевизионни излъчвания по тематиката, хората строят бункери, купуват храна и артикули от първа нужда.Когато Апокалипсисът не се случва, всички въздъхват с облекчение, само че преди две години се появява вест, че декодерите евентуално са сбъркали и годината на Края на света в действителност е 2020 година Но и през тази година не се случва Апокалипсисът.Обаче някои тайни теоретици поясняват почналите събития при започване на 2020 година за „ началото на края “ …Предсказанието на НютонМного хора са осведомени с обширния принос на Исак Нютон към математиката и науката, само че малко на брой знаят за неговото предсказване за Края на света. Всъщност, Нютон, дружно с науката, също деликатно учи теологията и Библията, изключително е „ разпален “ по тематиката за библейските пророчества.

 2 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
През 2003 година в медиите се появява вест, че е открито писмо от Нютон, в което въз основа на своите тълкования на древен текстове той извежда датата на Апокалипсиса за 2060 г.Докато някои считат, че писмото на Нютон за Апокалипсиса е чиста нечиста сделка, а не фактически предсказване, доста други имат вяра в думите му.Тези, които се опълчват на „ предсказанието на съдния ден “ на Нютон, упорстват, че той е бил безбожник, макар интереса му и проучването на теологията. Твърди се, че не има вяра нито в Христос, нито в поклонението на божествено създание и заради тази причина не може да „ предскаже Апокалипсиса “.Предсказанието на Истинския пътСектата Истинският път или Чен Тао е основана през 90-те години на предишния век от тайванския гуру Хонг Минг Чен. Тази религиозна група има смесени аспекти на тайванска вяра, будизъм, християнство, тайни теории за НЛО и пророчества.

 3 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
Хонг Минг Чен предсказва, че на 31 март 1998 година, тъкмо в 00:01 ч., хората в цяла Северна Америка ще видят Бог по тв приемниците си, което ще бъде предвестител на Края на света.Прогнозата не се сбъдва, само че Хонг Минг Чен споделя, че „ се е объркал и Краят на света ще бъде идната година “. Той декларира, че Апокалипсисът ще пристигна под формата на тежки наводнения и нахлуване от „ демонски духове “. Твърди, че „ неговите почитатели могат да бъдат избавени, като заплащат за качване на галактически кораби, които ще ги отведат надалеч от умиращата Земя “.Когато предсказанието се проваля, това води до окончателния крах на сектата.Извънземна офанзива от планетата КларионПрез 1954 година американската стопанка от Чикаго, Дороти Мартин, „ разбунва духовете “ с предсказанието си за „ неминуем съден ден “. Тя декларира, че е получила известие посредством автоматизирано писмо за идна извънземна офанзива от планетата Кларион и твърди, че извънземните ще причинят „ солидно наводняване, което ще погълне Земята “.

 4 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
Почти всички вестници разгласяват изявленията с нея, пишейки злокобни заглавия за идния „ Ден на злополуката “. Скоро се появяват почитатели на Дороти, които се назовават „ Търсачите “. Подготвяйки се за Деня на бедствието, Търсачите напущат работата си, продават движимостите си и стартират да се събират в къщата на Дороти, с цел да пеят религиозни химни.Денят на бедствието е разгласен от Дороти за Бъдни вечер на 1955 година, само че нищо извънредно не се случва на тази дата. Не идват „ летящи чинии “ и не е забелязано нито едно извънземно.Дороти декларира, че е получила друго известие от планетата Кларион, в което се споделя, че “Бог е толкоз впечатлен от вярата на Търсачите, че взема решение да отсрочи Апокалипсиса “.Четете още: Пророчествата, направени от Нострадамус за 2022 годинаВторото пришествие на ИсусВторото пришествие на Исус Христос като знак за неизбежния Край на света е предсказвано от доста епохи. Това събитие е упоменато както в християнството, по този начин и в исляма, а доста хора през последните епохи са се оповестили за „ втория пристигнал Исус “.

 5 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
Само през последните 30 години от тях са: Константин Руднев – водач на сектата Ашрам от Шамбала (СССР, 1989 г.), Мария Деви Христос – водач на сектата Бялото приятелство (СССР, 1990 г.), Висарион – водач на сектата Църквата на Последния завет (СССР, 1991 г.), Шоко Асахара – водач на терористичната фракция Аум Шинрикьо (Япония, началото на 90-те години на предишния век), Григорий Грабовой – наказан за измами в изключително огромни размери, прекарал няколко години в пандиза (Русия, 2004 г.), Мехмет Али Агджа – член на терористичната група Сиви вълци, който се опита да убие папата (Турция, 2010 г.).Може би най-голямата нервност за Второто пришествие се случва през XIX век, когато известният просветител Уилям Милър предсказва, че „ Второто пришествие на Исус ще се случи през 1843 година “.Най-малко 100 хиляди души повярват на Милър, стават негови правилни почитатели и слушат проповедите му. Милър твърди, че след 1843 година „ облаците ще се отворят и ще има пречистване на света “, призовавайки почитателите си “да се разкаят, с цел да изкупят виновността си “.Когато през 1843 година не се случва нищо изключително, Милър декларира, че „ Исус ще пристигна идната година “. Но даже и тогава Исус не се появява, а почитателите му го изоставят разочаровани.Кокошката пророкВ множеството случаи хората предсказват апокалиптични събития, само че от време на време за пророци се афишират и животни. През 1806 година, в Лийдс, селска кокошка стартира да снася яйца с надпис „ Христос ще пристигна скоро “.

 6 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
Това провокира огромна религиозна полуда в Лийдс и доста хора от далечни села отиват, с цел да видят кокошката, яйцата й с предсказанието и да се разкаят за греховете си в подготовка за идването на Исус.Мнозина виждат със личните си очи по какъв начин кокошката снася яйце с надпис, тъй че никой не се съмнява в чудото. Тогава обаче, някой инцидентно вижда по какъв начин господарката на животното – Мери Бейтман, боядисва яйцата с мастило, а по-късно деликатно вкарва яйцето назад в пилето и го слага да снася.Халеева кометаКометата Халей се появява в небето на всеки 76 години и нейният тип е тъкмо изчислен от актуалните астрономи. Но, когато през 1910 година астрономите афишират, че Халеевата комета скоро ще премине около Земята, това води до всеобща нервност, боязън и комплициране измежду неочакван брой хора.

 7 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
Един от учените споделя, че опашката на кометата съдържа токсичен газ, и когато това се появява в пресата, едва образованите хора вземат решение, че тя може да токсини милиони хора и тогава ще настъпи Краят на света.Пресата единствено способства за началото на суматохата, преувеличавайки слуховете за Апокалипсиса. Хората в разнообразни страни по света напущат работата си и трансформират домовете си в убежища, заковават прозорците и запушват всички пукнатини, с цел да предотвратят навлизането на “отровния газ ” в пространствата.В нощта на прелитането на кометата, някои хора седят в убежищата си, до момента в който други, в противен случай, даже провеждат „ кометени празненства ” по покривите, с цел да „ умрат щастливи ”. Когато кометата прелита и никой не умира от нейния газ, всички са меко казано „ доста смутени “.Предсказанията на Шоко АсахараШоко Асахара е японски “пророк на Съдния ден “, който събира почитатели, откакто стартира да се интересува от йога и езотерика през 1984 година Той твърди пред почитателите си, че може да левитира и е „ постигнал прояснение “.

 8 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
През 1987 година основава сектата Аум Шинрикьо, която бързо става известна и набира към 10 000 почитатели. С повишаването на известността на Асахара нараства и стремежът му за предимство. Асахара приканва своите почитатели да пият кръв и да се къпят в кръв, убеждавайки ги, че това ще ги избави от неизбежния Апокалипсис.Асахара предвижда, че Апокалипсисът ще се случи сред 1997 година и 2000 година заради обгазяване. Тогава някои членове на Аум Шинрикьо вземат решение да вземат нещата в свои ръце и безусловно да основат Апокалипсис. На 20 март 1995 година членове на организацията пускат токсичния газ зарин в метрото в Токио, убивайки 12 души и отравяйки минимум 5500 души.Асахара е задържан от японските управляващи и е наказан на гибел посредством обесване през февруари 2004 г.Пророчествата на ЕпълуайтАмериканецът Маршал Епълуайт прави кариера в образованието, само че подава оставка след гибелта на татко си, което го води до тежка меланхолия. През 1972 година Епълуайт се среща с Бони Нетълс, здравна сестра, която го вкарва в мистицизма и библейските пророчества.

 9 - Започналите събития през 2020 година „ началото на края “ ли са?
Заедно те образуват религиозна фракция, наречена Небесната врата, твърдейки почитателите си, че са божествени пратеници, натоварени със задачата да доставят посланието на Страшния съд на хората. Епълуайт проповядва за извънземни, които изпращат душите на хората в своите галактически кораби и там им дават ново тяло.Епълуайт споделя, че Исус Христос е извънземен, пристигнал на Земята, който след възкресението си се качва в галактически транспортен съд и отлита в Космоса.Неговите теории за Съдния ден се основават основно на придвижванията на Ню Ейдж и известната просвета. Въпреки, че сектата му не е доста известна, тя сполучливо оцелява в края на 70-те и 80-те години. През 90-те години на предишния век „ пророчествата “ на Епълуайт внезапно стават известни, заради прекосяването на кометата Хейл-Боп. Епълуайт декларира, че кометата е “извънземен транспортен съд “, който връща душите в съвършени нови тела.Маршал и неговите почитатели се готвят да се „ качат “ на този галактически транспортен съд, планирайки всеобщо самоубийство. На 26 март 1997 година почитателите на Епълуайт се самоубиват, употребявайки коктейли с водка, барбитурати и задушаване с найлонови торби. Властите откриват 39 тела на членове на Небесната врата, в това число Маршал Епълуайт.Научният АпокалипсисУчените споделят, че след към шест милиарда години нашето Слънце ще се трансформира в Червен колос, откакто преобразува целия си водород в хелий. Тази промяна ще го накара да свети 3000 пъти по-ярко и ще се разшири до 20 пъти повече от настоящия размер на Земята.Повишената слънчева радиация в последна сметка ще унищожи Сатурн и Юпитер, и в случай че по това време Земята остане в орбитата си, тя няма да може да издържи на възходящата слънчева радиация.Някои учени предвиждат, че след разширението си Слънцето ще се трансформира в Бяло джудже, други споделят, че Слънцето непрекъснато ще се отдалечава от Земята, което ще докара до гибелта на целия живот на планетата. 
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР