Започнахме снимките на Гласът на България - виждам как хората

...
Започнахме снимките на Гласът на България - виждам как хората
Коментари Харесай

Любо Киров за новия сезон на „Гласът на България“: Имам амбицията да спечеля


" Започнахме фотосите на " Гласът на България " - виждам по какъв начин хората вземат решения да дойдат още веднъж поради мощния предишен сезон ".

Това показа в " Тази заран Любо Киров за новия сезон на музикалното шоу, в което още веднъж сяда на треньорския стол. Преди това обаче му следва лятно турне.

" Много сме превъзбудени и радостни, същите сме в треньорския формат с Галена, Иван Лечев и Дара. Като едно положително семейство сме, което като че ли в никакъв случай не е излизало от това студио ", показа Киров.

" Аз съм отишъл, с цел да победя този сезон. Аз съм с упоритостта да печеля ", безапелационен бе той.

" Ако искаш да се занимаваш с музика, " Гласът на България " е извънредно добра естрада да се появиш ", показа още Любо Киров.

" Музиката като изкуство има най-пряко въздействие, то най-бързо доближава до сърцето ти. Политиците би трябвало да се замислят за положителни колаборации и дуети, в които никой да не надпява другия, а да се мисли общо за песента. Моля да се спре политическата какафония и да чуем някаква естетика ", добави той.

Любо Киров сподели, че през лятото потегля на турне, като Стенли, Поли Генова и Алма ще бъдат гост-изпълнители и ще подгряват концертите.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР