Започнах да тренирам киокушин“ от осемгодишен и в продължение на

...
Започнах да тренирам киокушин“ от осемгодишен и в продължение на
Коментари Харесай

Константин Бачийски пред български каратеки: В живота и в каратето всичко се постига с много труд и упоритост

Започнах да упражнявам „ киокушин “ от осемгодишен и в продължение на идващите 10 години бях съвсем всеки ден в залата, показа Бачийски

Кандидатът за депутат  беше част от формалните посетители по време на откриването на шампионат по киокушин в Бургас.

Той приветства надарените каратеки от разнообразни възрастови групи със следните думи:

„ Радвам се да съм измежду вас, тъй като бойните изкуства са част от моя живот. Започнах да упражнявам „ киокушин “ от осемгодишен и в продължение на идващите 10 години бях съвсем всеки ден в залата. И от тогова до ден сегашен не съм изгубил връзката със спорта. Най-важното, на което ме научиха моите треньори, беше да съблюдавам дисциплинираност, да бъда толерантен, в никакъв случай да не се отхвърлям да доближи последващо по-високо равнище посредством самоусъвършенстване, да имам вяра в себе си ", сподели той. 

" С времето научих, че една борба може да завърши единствено с един удар, само че с цел да овладее боецът този удар, са му нужни години упорити тренировки. Така и е в живота. Всичко се реализира с доста непримиримост и с труд. Спортът ме научи на доста и бих го предложил на всеки, които желае да се построи като добър и сполучлив човек. Пожелавам на всички от вас непримиримост в тренировките, по-малко травми и доста триумфи надпреварите ", добави лидерът на листата на ПП-ДБ за област Бургас.

В залата Бачийски се срещна с един от своите треньори Николай Рачев, а доста от феновете използваха опцията да се снимат с политика, знак на смяната.



 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР