Започна церемонията по закриването на зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг.Южнокорейски

...
Започна церемонията по закриването на зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг.Южнокорейски
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Закриване на игрите. С Иванка Тръмп и без руския флаг /ВИДЕО, ФОТОГАЛЕРИЯ/

Започна церемонията по закриването на зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг.

Южнокорейски стачкуващи пробваха без триумф през днешния ден да блокират автоколоната, в която се придвижват севернокорейските служители към церемонията.

Високопоставена севернокорейска делегация, предвождана от военачалник, който е прочут покровител на твърдолинейната политика на Пхенян, дойде по-рано през днешния ден в Южна Корея за церемонията по закриването на Зимните олимпийски игри.

Иванка Тръмп, дъщерята на американския президент, също участва на церемонията.

След четиричасова среща МОК не анулира наказването на Русия за церемонията. До последно се смяташе, че съветските олимпийци, които се състезават под безпристрастен байрак и под името Олимпийски спортисти от Русия, ще могат да минат под националния байрак на Русия. " След като разгледахме отчета на профилираната група и организирахме задълбочена полемика в границите на 132-ата сесия на МОК, Изпълнителният комитет реши да не подвига наказването на Руския олимпийски комитет (РОК) ", оповестиха от МОК. Те се аргументираха с дветеположителни допинг проби на състезателя по кърлинг Александър Крушелницкий и бобслеистката Надежда Сергеева. Руският " Спорт експрес " прикани точно те двамата да носят неутралния байрак на съветските спортисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР