Започна приемът на заявления за ползване на почивните бази на

...
Започна приемът на заявления за ползване на почивните бази на
Коментари Харесай

Приемат само по електронен път заявки за почивка в хасковски...

Започна приемът на заявки за прилагане на почивните бази на община Хасково. За първи път документите ще се подават единствено по електронен път, оповестиха от кметството.

Желаещите да употребяват почивните станции “Смокини “ или “Петрово бърдо “ може да се срещнат с изискванията на базите и да подаат заявление до 31-ви т м.през уеб страницата на Общинско дружество ”Спорт, отдих и туризъм” ().

Заявленията се преглеждат в 3-дневен период след 31 май от комисия, назначена от кмета Станислав Дечев. В седемдневен период след съвещанието на Комисията, Оперативна програма ”Спорт, отдих и туризъм” изпраща по електронен път информация на всички утвърдени за потвърждаване на декларираните от тях карти за отмора.

През сезон 2021г. на " Смокини “ ще има 14 смени за летовници. Първата стартира на 7 юни. Всички смени са седемдневни. Цените са без смяна от предходната година. Последните две смени за сезона са петдневни.

На ПС “Петрово бърдо “ сезонът стартира от 21 юни 2021г. Там промените за отмора са общо девет. Всички са също седемдневни.

Подробности за изискванията за кандидатстване, цени и периоди на промените за отмора в общинските почивни станции, вижте -

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР