Започна предварителната продажба на билети за събитието Футболист на Лудогорец

...
Започна предварителната продажба на билети за събитието Футболист на Лудогорец
Коментари Харесай

Започна продажбата на билети за церемонията Футболист на Лудогорец 2018

Започна предварителната продажба на билети за събитието " Футболист на Лудогорец 2018 ", проведено от Green Front. Талони могат да бъдат закупени всеки ден от 17 до 19 часа в Музикален дом " Железни струни " и в деня на събитието на касата на Читалище " Развитие ". Цената на един билет е 5 лв..

" Церемонията ще се организира в постройката на Народно читалище " Развитие 1869 " (Стария театър) в петък (14 декември) от 18,00 ч. В програмата на събитието ще вземат участие разнообразни гении с песни,танци и игри. Ще има и специфичен благотворителен базар с присъединяване на футболните съпруги. На търг ще бъдат разиграни фланелка и топка с подписите на футболистите. Организаторите са планували и лотария с чудесни награди. Черешката на тортата е присъединяване на българската група " Скандау ".

Мотото на " Футболист на Лудогорец 2018 " е " Прави повече положително " и е в помощ на приюта за кучета в гр. Разград.

" Green Front " изрича специфични благодарности на хората и компаниите, повярвали в идеята на събитието и помогнали за реализирането му:

Клио Комерс, Агроспектър, Г-н Джипо Джипов, Блиц Вендинг, Ситона Груп, Алфа хим, Сав-Разград, Г-жа Севдалина Стоянова, Хотел " Мимоза ", Баскетболен клуб " Вълците " Разград, Спортен магазин " Силвена ", Бирария " Адлер ", Г-н Любомир Райчев, Ловно-рибарски магазин " Неломил Иванов ", Г-жа Надежда Радославова, Г-н Гюнай Хюсмен, Г-жа Валентина Френкева.

Green Front благодари и на всички почитатели, които са помогнали със средства на " Лудогорец Арена ", се споделя в известието на орлите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР