Започна поетапното възстановяване на дейността в трите фабрики за спиртни

...
Започна поетапното възстановяване на дейността в трите фабрики за спиртни
Коментари Харесай

Започна поетапното възстановяване на дейността в трите фабрики на Миню Стайков

Започна поетапното възобновяване на активността в трите заводи за спиртни питиета, благосъстоятелност на задържания притежател на " Винпром Карнобат " Миню Стайков. Снощи преди среднощ от Агенция Митници са премахнали пломбите на двата запечатани данъчни склада. 

Все още запечатани остават инсталацията и кранът, за които има подозрения, че оттова може да се е източвал незаконно етилов алкохол, сподели админситративният шеф на компанията Йовко Йовков: 

" Той не работи. Той стои затворен, тъй като при отварянето му, както доста пъти споделих, има заплаха, в случай че не сработи системата за сигурност на инсталацията, да се получи гърмеж, в случай че този кран се отвори, се понижа херметичността и системата не може да работи и така нататък, и така нататък. Този кран е съществувал, само че не се е отварял по време на работа. Това желая да кажа ".

Възстановяването на производството е муден развой, сподели още Йовко Йовков: 

" Производството на дестилации ще стартира от на следващия ден вечер някъде, а производството на алкохол ще отнеме повече време. Нормалното произвеждане на алкохол ще стартира след към 10-15 дни, тъй като там вредите са по-големи ".

Въпреки, че митническият екип си е тръгнал, напрежението остава, обявиха още от управлението на " Винпром " -Карнобат: " Натискът ще продължи под една или друга форма, бъдете сигурни. В скоро време още веднъж ще бъдем посетени от митница, жандармерия и по този начин нататък ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР