Започна подготовката на многофункционалната спортна зала Арена Русе за приемането

...
Започна подготовката на многофункционалната спортна зала Арена Русе за приемането
Коментари Харесай

В ход е подготовката на „Арена Русе“ за предстоящите в неделя избори

Започна подготовката на многофункционалната спортна зала „ Арена Русе ” за приемането на протоколите от секционните изборни комисии и отчитането на изборните резултати от идния предварителен парламентарен избор на 2-и октомври.

Съвместно от Областната администрация и  Районната изборна комисия /РИК/ сформираха детайлна план-схема за придвижване в залата. Предприемат се и всички вероятни ограничения, тъй че да се обезпечи безпроблемно и съответно протичане на процеса. Разпределени са функционалностите сред способените институции. Областният шеф Анатоли Станев и ръководителят на РИК Милена Хинкова дружно с специалисти по подготовката и провеждането на изборите прецизираха последните детайлности по организацията. Ще има опция и за наблюдаване на процеса от самото начало. На място ще могат да се организират и конференции. По-късно денем или на следващия ден се чака да се организира и симулация на целия развой.

Охраната на изборния развой е под контрола на органите на Министерство на вътрешните работи. Осигурени са профилирани коли на незабавна помощ и на пожарната.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР