Започна четвъртото издание на престижния конкурс за уеб проекти Сайт

...
Започна четвъртото издание на престижния конкурс за уеб проекти Сайт
Коментари Харесай

В четвъртото издание на „Сайт на годината“ ще има и младежко жури

Започна четвъртото издание на влиятелния конкурс за уеб планове „ Сайт на годината “. Надпреварата тази година ще включва актуализирани категории и критерии за оценяване, оповестиха уредниците от „ Фондация за интензивно развиване на уеб “. В четвъртото издание на състезанието има няколко промени, измежду които е и включването на Джуниър жури. То ще прави оценка уеб страниците за съществени функционалности по заложени от Основното жури критерии. Младежкото жури ще се състои от 15 души.

Конкурсът е ориентиран към притежателите и основателите на уеб сайтове у нас. Той има за цел да покаже високото равнище на уеб сектора в България. Целта е да се отличат най-стойностните планове в разнообразни области, както и да се промотира работата на надарени български дизайнери и програмисти.
Всички уеб разработки ще бъдат прегледани и оценени от национално жури от специалисти по програмиране, уеб дизайн или цифров маркетинг. Победителите ще получат влиятелното отличие „ Сайт на годината “ за съответната категория, неповторима статуетка и грамота. Журито присъжда и годишна специфична премия за принос в развиването на българската уеб среда.
„ Предишните издания на обичайния към този момент конкурс „ Сайт на годината “ демонстрираха, че българският уеб отрасъл се развива на високо равнище, а екосистемата от разработчици и дизайнери става все по-голяма. Конкурсът предизвиква стотици компании и персони да работят още по-усилено, както и да имат смелостта да се изявят “, разяснява Жюстин Томс, основател на конкуренцията. „ След тежката 2020 година, смисъла на интернет сегмента стана още по-голямо. Повече от всеки път имаме потребност от надеждни уеб страници в помощ на хората и бизнеса “, уточни още тя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР