Започна асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в

...
Започна асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в
Коментари Харесай

Започна асфалтирането на кръговото кръстовище в Индустриалния парк в Шумен

Започна асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в Шумен, оповестиха от Общината.

То е построено на републиканския път 1-2 - остарелия път за Варна. Изграждането на новото оборудване с четирите лъча и съпътстващата инфраструктура коства 1 113 971 лева с Данък добавена стойност.

То обезпечава вход към периферната част на парка от северната страна на Подзона " В ".  Паралелно с новото строителство се прави ремонт и на съществуващото кръгово кръстовище на път 1-7. Изпълнител на дейностите e „ Автомагистрали Черно море “ АД. 

Продължава асфалтирането на улици в Шумен и построяването на нови тротоари. През идната седмица следва полагането на износващия слой асфалт по ул. „ Фридрих Енгелс “ и на Хорището в „ Дивдядово “, след което ще стартират плануваните ремонтни действия и по улиците „ Тодор Петров “ и „ Петър Енчев “ в квартала. 

Строителните работи по „ Добруджа “ обгръщат цялостното възобновяване на улицата в правата от бул. „ Мадара “ до ул. „ Съединение “. В момента се слагат нови бордюри, отстраняват се старите плочи, като на тяхно място ще бъдат построени нови тротоари от асфалт от двете страни на целия сектор. 

Завърши ремонтът на ул. „ Вит “. Изцяло актуализирани са бордюрите, тротоарите и асфалтовата настилка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР