Заплатите и условията на труд не са единственият въпрос, който

...
Заплатите и условията на труд не са единственият въпрос, който
Коментари Харесай

„Цунами от бонуси“ за работещите в Румъния

Заплатите и изискванията на труд не са единственият въпрос, който работодателите и чиновниците договарят по време на изявление за работа през днешния ден. На фона на възходящия дефицит на експерти, изгодите, които фирмите в Румъния оферират за лоялността на своите чиновници, са все по-разнообразни, пишат локални медии.

Ваучери за храна, здравна застраховка в частни клиники, фирмен телефон или длъжностен автомобил към този момент не са задоволителни, с цел да привлекат и задържат най-хубавите чиновници в Румъния. Започвайки с нетрадиционни офис пространства и тематични дни в офиса и продължавайки с платени професионални курсове, бонуси за успеваемост и тийм билдинг в чужбина, фирмите се стремят да оферират пакети от тласъци за чиновниците си, прецизира news.bg.

Последните могат да се възползват от безвъзмездни абонаменти за спортни, масажни или спа центрове. Посещението на плувен басейн и сауна също се радва на интерес измежду работещите в Румъния.

В други случаи компаниите заплащат курсове за занимания на своите чиновници като дизайн, живопис или актьорско майсторство.

Някои компании спонсорират своя личен състав за присъединяване в надпревари като корпоративни тенис или футболни шампионати, яхтинг надпревари по Черноморието и други спортни прояви.

Не би трябвало да се не помнят и спомагателни ваучери за храна и извършване на покупки, които се раздават на чиновниците.

Много компании в Румъния през днешния ден са изправени пред рецесията на пазара на труда и дефицит на експерти. Затова единствено тези, които желаят да оферират великодушни и разнородни
бонуси имат капацитет за напредък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР