Заплатите и условията на труд не са единственият въпрос, който

...
Заплатите и условията на труд не са единственият въпрос, който
Коментари Харесай

Рог на изобилието за работещите в Румъния

Заплатите и изискванията на труд не са единственият въпрос, който работодателите и чиновниците договарят по време на изявление за работа през днешния ден. На фона на възходящия дефицит на експерти, изгодите, които фирмите в Румъния оферират за лоялността на своите чиновници, са все по-разнообразни, пишат локални медии.

Ваучери за храна, здравна застраховка в частни клиники, фирмен телефон или длъжностен автомобил към този момент не са задоволителни, с цел да привлекат и задържат най-хубавите чиновници в Румъния. Започвайки с нетрадиционни офис пространства и тематични дни в офиса и продължавайки с платени професионални курсове, бонуси за успеваемост и тийм билдинг в чужбина, фирмите се стремят да оферират пакети от тласъци за чиновниците си.

Последните могат да се възползват от безвъзмездни абонаменти за спортни, масажни или спа центрове. Посещението на плувен басейн и сауна също се радва на интерес измежду работещите в Румъния.

В други случаи компаниите заплащат курсове за занимания на своите чиновници като дизайн, живопис или актьорско майсторство.

Някои компании спонсорират своя личен състав за присъединяване в надпревари като корпоративни тенис или футболни шампионати, яхтинг надпревари по Черноморието и други спортни прояви.

Не би трябвало да се не помнят и спомагателни ваучери за храна и извършване на покупки, които се раздават на чиновниците.

Много компании в Румъния през днешния ден са изправени пред рецесията на пазара на труда и дефицит на експерти. Затова единствено тези, които желаят да оферират великодушни и разнородни
бонуси имат капацитет за напредък. /money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР