Заплашително съобщение заради въпрос към министър-председателя относно информация за връзка

...
Заплашително съобщение заради въпрос към министър-председателя относно информация за връзка
Коментари Харесай

Депутатка от БСП заплашвана след въпрос за областния на Хасково

Заплашително известие поради въпрос към министър-председателя по отношение на информация за връзка на регионалния шеф на Хасково с контрабанден импорт от Турция получи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Смиляна Нитова.
Това заяви заместник-председателят на групата на левицата Иван Ченчев и сподели скандалния смс, който приключва със закана: " Ще ви оказа помощ на последващи избори да нямате народен представител от Хасково ". Той прикани ръководителя на Народното събрание и президента да вземат ограничения. " Тук не става дума за кохорти, господин президент, става дума за народни представители. Българска социалистическа партия няма да допусне което и да е длъжностно лице в страната да заплашва народни представители както от групата на Българска социалистическа партия, по този начин ще сме солидарни с всеки един, който задава въпроси, прави си работата като депутат и се случва това ", съобщи Ченчев.
На изключителното съвещание на Народното събрание във вторник Нитова попита Гълъб Донев какви дейности ще предприеме по сигнала на гражданското съдружие " Българска легия Антимафия " за чадър от страна на регионалния шеф за контрабанден импорт на акцизни артикули. По-късно денем регионалният шеф на Хасково Минко Ангелов подаде оставка.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР