Заплашени сме от възстановяване на политическата полиция в най-уродливите й

...
Заплашени сме от възстановяване на политическата полиция в най-уродливите й
Коментари Харесай

Петков: Заплашени сме от възстановяване на политическата полиция в най-уродливите й форми

" Заплашени сме от възобновяване на политическата полиция в най-уродливите й форми. " Това сподели водачът на АБВ по отношение на обявата на двама американски сенатори за корупцията в България. Той уточни, че в понеделник АБВ ще изпрати писмо до Н. Пр. Херо Мустафа с молба да даде информация по отношение на декларираните позиции от двамата сенатори.
Румен Петков разяснява и последните телевизионни изказвания на ген. Атанас Атанасов. Той сподели, че е изборът е да доизвратим ли нещата от позиция на националната сигурност. " Атанасов, като приказва за корупция, той ме е подслушвал, проследявал, бъркал във всички дупки - 6 месеца ", сподели още Петков. Той разяснява и негов отчет, с помощта на който били махнати министри. Петков акцентира, че в отчета на Атанасов няма нищо, а чул, рекъл, споделил. " Като са били корумпирани, за какво не ги арестува бе братчет. Значи ти си ги избавил. В отчета няма нищо, няма обвинявания. Просто Атанасов обслужи интереса на Иван Костов да разкара някои, които не са му комфортни ", добави още Румен Петков. Той обърна внимание, че практиката като някой не ти харесва, да го гониш от България и да му вземеш бизнеса, е стартирана от Атанасов и Костов, а не от Борисов.
 Петков: Извънредните парламентарни избори са неизбежни Петков: Извънредните парламентарни избори са неизбежни
Извънредните парламентарни избори са неизбежни. Това сподели пред Радио „ Фокус “ зам.-председателят на АБВ Румен Петков. По ду...
" Обръщам се към брачната половинка на господин Атанас Атанасов и към госпожа Люба Кулезич с гледище да опишат на обществото това, което преди години описаха на мен. То е по какъв начин при разделянето на господин Атанасов с тогавашната му брачна половинка, какво той е изнесъл от у дома. Един сак с милиони долари, пачки по 100 $. Жената пристигна в наличието на госпожа Кулезич ми описа това събитие. Настоявах да даде показания, тъй като нямаше различен метод да бъде притеглен за следствие господин Атанасов, тъй като беше депутат с имунитет. Жената се уплаши и ми описа доста живописно за какво я е боязън и няма да даде показания. На другия ден тя пое ангажимент, че ще го опише пред способените органи. Важно е тези неща да се знаят. По този случай би трябвало да си дадем сметка, че сме застрашени от възобновяване на политическата полиция в най-уродливите й форми ", сподели още Петков.
Той даде образец със себе си. " Аз и фамилията ми сме били подслушвани, проследявани, с всички екстри. Външно следене и така нататък от политическата полиция на Иван Костов. Контраразузнаването тогава е ръководено от Атанас Атанасов. 6 месеца. По същия метод са били преследвани, подслушвани без всевъзможни причини повече от 10 кмета в България. Димитър Калчев светла му памет, Костадин Паскалев да е жив и здрави и доста други ", уточни още Петков. По думите му тогава се е управлявало контраразузнаването в интерес и сгода на режима на Иван Костов. " Както са подслушвали мен и моето семейство, по този начин 6 месеца на цялостен надзор е било подложено американското посолство. От посланика до портиера. Казвам го, тъй като съм гледал документите по въпроса ", сподели Петков.
Той посочи, че няма подозрение в предаността на Иван Костов и на Атанас Атанасов към приятелите ни от Съединени американски щати, само че у тях явно живее Дзержински. Според него както е подслушвал посолството на Северна Корея, по същия метод е подслушвал и това на Съединени американски щати. " Това е отношението на режима на Костов. Той е прозрял, че ще пристигна мига, че президентът на Северна Корея и президентът на Съединени американски щати ще се прегърнат. Това е вън от всякакво подозрение, само че да е пределно ясно, че подслушването е с тази цел. Те са си говорили, че желаят да вземат Марица 1 и Марица 3, Костов им ги продаде, ние плащаме. Не споделям, че Борисов в този момент ги подслушва. Не мога да кажа, че не ги подслушва. Сигурно не през контраразузнаването ", добави още Румен Петков. Според него против тези уродливи феномени би трябвало да се противопоставим като жители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР