Заплахите на Великобритания за санкции срещу Русия заради отравянето на

...
Заплахите на Великобритания за санкции срещу Русия заради отравянето на
Коментари Харесай

Русия: Британските заплахи няма да останат без отговор

Заплахите на Англия за наказания против Русия поради отравянето на някогашния разузнавач Сергей Скрипал няма да останат без отговор, съобщи през днешния ден съветското външно министерство, представено от Ройтерс и ТАСС.

"Всякакви закани за налагане на наказания против Русия няма да останат без отговор. Британската страна би трябвало да разбере това ", сподели министерството. То сподели, че изказванията, че Русия е забъркана, са подправени и ги назова провокация. Русия няма да отговори на ултиматума на Англия, до момента в който не получи от нея мостри от химическото вещество, употребявано за отравянето на Скрипал, и до момента в който Лондон не стартира да работи в сходство със отговорностите си според конвенцията за възбрана на химическото оръжие, която планува взаимни следствия на сходни случаи, съобщи министерството на външните работи на Русия. То заяви, че е изразило съдбоносен митинг пред английския дипломат в Русия Лори Бристоу по отношение на отправяните от Лондон обвинявания против Москва по случая със Скрипал.

Англия даде период на Русия до среднощ да изясни по какъв начин нервнопаралитично вещество, създадено от Съветския съюз, е било употребявано за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник, предавал секрети на английското разузнаване. Русия споделя, че няма нищо общо с отравянето на Скрипал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР