Запазват марката и за „политическо набиране на средства”Другите партии нямат

...
Запазват марката и за „политическо набиране на средства”Другите партии нямат
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ с патент за лобиране

Запазват марката и за „ политическо набиране на средства”
Другите партии нямат такива поръчки

Заявка за патентоване на марката „ Продължаваме промяната” е подадена във вторник, сподели информация на „ Труд”. Това е името, което някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев анонсираха за политическия си план.

„ Услуги за политическо лобиране” е една от областите по интернационалната подредба за регистрация на марки, за която е подадена поръчката. Други от класовете, за които кандидатства за патент Политическа партия, са „ услуги за политическо набиране на средства, финансово спонсориране, набиране на дарения с благотворителна цел” и „ образуване на всеобщи и обществени прояви за изложение на политическа позиция”.

Заявката е вид словна - единствено за името, и не включва логото, наподобяващо врата в полето, което беше показано от новата групировка. Името на заявителя още не е оповестено в електронния указател на Патентното ведомство, защото поръчката още не е прегледана.

Никоя от огромните партии не е кандидатствала и не има такива патенти, сподели още справката на „ Труд”. ГЕРБ и Българска социалистическа партия са запазили абревиатурите и логата си в по няколко области, измежду които отсъства лобизмът. Няма го дори и в поръчката на Станислав Трифонов, който е поискал да резервира марката „ Има подобен народ” в 45 всевъзможни класове действия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР