Западните страни не харесват , защото тя не оправда очакванията

...
Западните страни не харесват , защото тя не оправда очакванията
Коментари Харесай

Лавров: Западът не харесва Русия заради независимата й политика

Западните страни не харесват, тъй като тя не оправда упованията им. Това съобщи външният министър Сергей Лавров. Според него, това се демонстрира в разнообразни сфери на човешката активност.

" Не им харесва, тъй като илюзиите, които Западът имаше към нас след разпадането на Съветския съюз и след първите години на Руската федерация, тези илюзии бяха разпилени ", изясни той в уебинара „ Външната политика на Русия: Постижения, провокации, задания и вероятности “, извършен на уеб страницата на партията „ Единна Русия “, написа БГНЕС.
 Сергей Лавров: С изтеглянето си от Афганистан Съединени американски щати де факто признават провалянето си Сергей Лавров: С изтеглянето си от Афганистан Съединени американски щати " де факто " признават провалянето си
Съединени американски щати, изтегляйки войските си от Афганистан, де факто признаха неуспеха на своята двадесетгодишна задача в тази страна “, съобщи съветския...

Лавров означи, че страната в никакъв случай не се е затваряла от никого, просто би трябвало да свикнете с обстоятелството, че „ те не ни харесват “. Той също по този начин акцентира, че Русия има своя лична история и достолепие, както и ресурсите, с цел да ги поддържа. „ Това е раздразнението, че Русия„ не оправда упованията “и заема самостоятелна позиция,...особено когато Западът желае да диктува на всички останали, а не да договаря с всички останали,...това, за жалост, ще се прояви и отсега нататък “, добави министърът.

Той означи, че тази линия на Запада се демонстрира ясно в документите за срещи на върха и срещи на НАТО и Европейски Съюз. Както сподели ръководителят на дипломатическата работа, на всички места Русия се счита за зложелател и опасност, против която е належащо да работи като обединен фронт. Москва постоянно ще пази своите ползи, както ги схваща, само че в това време оставя вратата отворена за съдействие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР