Западните съюзници могат да позволят на Украйна да елиминира Владимир

...
Западните съюзници могат да позволят на Украйна да елиминира Владимир
Коментари Харесай

Как ще бъдат убити Путин и Пригожин: украински генерал обяви

Западните съдружници могат да разрешат на Украйна да отстрани Владимир Путин единствено в случай че той реши да употребява нуклеарно оръжие. Но Евгений Пригожин е по-лесен за очистване, тъй като се счита за терорист. 

Това съобщи някогашният началник на Службата за външно разузнаване на Украйна армейски военачалник Микола Маломуж в изявление за Obozrevatel.

Според представители на ГУР на Украйна физическото очистване на съветския президент Путин, както и на ръководителя на ЧВК Вагнер Пригожин, е една от главните задания на украинските разузнавачи.

Но Маломуж счита, че Путин в този момент е невероятно да бъде премахнат. Факт е, че, първо, той има доста мощна система за персонална сигурност, и второ, сходни дейности не се поддържат от западните съдружници на Украйна. На Запад считат, че президентът на Руската федерация би трябвало да бъде измамен под правосъдна отговорност за разрастване на война и осъществяване на военни закононарушения в Украйна.

В същото време, съгласно Маломуж, има разновидности, при които ще решат да отстраняват Путин. Това може да се случи, в случай че възникне необикновена обстановка. Тоест президентът на Русия ще вземе решение за разполагането на нуклеарно оръжие, с цел да нанесе удар по Украйна или може би даже по страните-членки на НАТО.

Според Маломуж Путин може просто да бъде отхвърлен от поста без физическа разпродажба или към момента могат да прибягнат до нея. Тези дейности могат да се правят благодарение на сътрудници в самата Русия или благодарение на обкръжението на президента на РФ.

Бившият началник на Службата за външно разузнаване на Украйна показва, че ликвидирането на Путин ще бъде доста сложна задача даже за американските и европейските разследващи служби, макар че ГУР може да им помогне в това. Но такова решение може да се вземе единствено в случай че Путин се готви за нуклеарна война. Маломуж счита, че въпросът за ликвидирането на президента на Русия към този момент не стои на дневен ред.

Според Маломуж вероятността Путин да бъде отхвърлен от личното му обграждане е доста по-реална, в сравнение с това ще бъде направено от специфичните служби, да вземем за пример Главното разследващо ръководство на Украйна. Защото всички тези хора схващат, че Путин загуби и те също ще дават отговор за военни закононарушения в интернационалните съдилища. Но по този метод обкръжението на Путин може да получи известни индулгенции от Запада.

" Засега тези хора не могат да стартират никакви дейности в тази посока, защото са под контрола на специфичните служби на Руската федерация. Когато системата за сигурност, в това число тази на Путин, стартира да се срутва вследствие на сполучливите дейности на Въоръжените Силите на Украйна на фронта, обкръжението на президента на Русия могат да изберат елиминирането на Путин като своя съществена цел. Мисля, че Западът ще се съгласи с тяхното предложение, че по този метод те ще спасят света от нуклеарна война и по този начин те ще могат да се договорят със западните страни “, сподели Маломуж.

Що се отнася до притежателя на ЧВК " Вагнер ", съгласно армейския военачалник интервенцията по ликвидирането му има доста по-големи шансове за триумф. Тази интервенция може да бъде осъществена даже от специфичните служби на Украйна в близко бъдеще. Елиминирането на Пригожин няма да докара до несъгласия със Запада, тъй като той е терорист.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР